Samsung Galaxy S4 flipskal med öppning
Allmänt:Din dyrbara telefon kräver ett bra skydd som skyddar mot repor och slag. Du förlängar på detta sätt livslängden och håller den i ett bra skick.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Margit K.
  Margit K. (2015-10-21)
 • Produktfoto av Ilari N.
  Ilari N. (2014-11-09)
 • Produktfoto av Ilari N.
  Ilari N. (2014-11-09)

4/5 Tuote on koko ajan käytössä ja on ihan hyvä. Se on odottamani kaltainen. Ihan suosittelisin muillekin. Hinta laatu suhde on kohdallaan. Tuntuu ihan laadukkaalta. Ostos oli hyvä ja hyödyllinen.
- Piispanristi, Finland - ()
5/5 Aivan loistavat kuoret. Tilasin jo toiset. Puhelin tottelee kuoria ilman sen kummempia "ohjelmointeja". Huippu kun voi vastata puheluihin avaamatta kantta ja kansi toimii samalla näppäinlukkona. Suosittelen!!!
- Pattijoki, Finland - ()
3/5 Aivan uskomattoman hintalaatusuhteen omaavat kuoret! Vaaleat värit tosin herkkiä likaantumaan, mutta mukana tuleva näytönsuojus oli myös hyvä lisä.
- Ähtäri, Finland - ()
4/5 Tyylikkään näköinen,hinta/laatusuhde melko hyvä.
- Soini, Finland - ()
4/5 Muuten kätevä ja näppärä kotelo paitsi että puhelin ei meinaa mahtua/pysyä kunnolla kotelossa kiinni. hinta-laatu suhde ihan hyvä kuitenkin.
- Lohja as, Finland - ()
5/5 Hinta/laatusuhde kyllä oli aivan loistava tässä kapistuksessa. Kuori vain napsautetaan paikoilleen ja ei tuo yhtään häiritsevää lisäkokoa vaan mahtuu hyvin vielä kulkemaan mukana. Asetuksista ei tarvinut mitään säätää erikseen vaan puhelin tunnisti heti kuoren ja siirsi kellon oikeaan kohtaan. Videoiden katselu on nyt helpompaa kun kuoressa kätevä tuki jonka saa moneen asentoon.
- Pori, Finland - ()

Samsung Galaxy S4 flipskal med öppning

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Din dyrbara telefon kräver ett bra skydd som skyddar mot repor och slag. Du förlängar på detta sätt livslängden och håller den i ett bra skick. Hos e-ville hittar du många slags skyddskal som passar alla smaker. 

Samsung Galaxy S4 tvåfärgade flipskal med en öppning på framsidan skyddar din telefon men tillåter dig att se tiden utan att öppna skalet. Kommer i snygga färgkombinationer som kompletterar varandra, t.ex. en stilren svart med energiskt orange. 

 

Specifikationer:

 • Passar med Samsung Galaxy S4