Samsung Note 2 skärmskydd av härdat glas
Skydda din telefon med ett extra skyddsglas på skärmen. Glaset förhindrar effektivt uppkomsten av repor och har en betydligt längre livslängd än de vanliga skyddsfilmerna i plast.

4/5 Vaikea arvostella, kun oli lasi halki tullessaan. E-ville kyllä pisti uuden postiin. Mut odotellaan sitä. Hyvin oli kuitenkin pakattu, joten ihmeellistä, et hajonnut oli.
- Saukkola, Finland - ()
4/5 hieman hitaampi toimitus

hyvä ja kauneudenhoitotuotteet

Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen

latuyet todella suuri, kun puhelinta käytetään huolehtimatta Scratch
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Paikalle asettaminen oli kovaa työtä. Puhelin piti puhdistaa erittäin kärsivällisesti ja hiukkasen hiukkasta ei väliin saa jäädä tai lopputulos on todella ruma. Lasi teki mitä lupasi ja ei turhaan heijastellut tai häirinnyt käyttöä. Kannatti tilata.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Helpompi asentaa kuin se tavallinen kaupasta ostettava muoviläpyskä ja paremman näköinenkin, ehkä hieman liian pieni kun jää vähä reunoista suojaamatta, mutta kuitenkin näytön peittää niin sehän se pääasia on.

Todella halpa hinta kun verrataan taas niihin läpysköihin, että todellakin kannattava ostos.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Oikein mukavan tuntuinen ja kestävän oloinen lasinsuoja. Ongelmana oli vääntymisestä aiheutuneet halkeamiset, jonka jälkeen näytöstä ei hetken päästä saanut selvää. Ongelma korjaantui hommaamalla flip coverin. Viimeeksi meni rikki, avain pääsi flip coverin väliin ja nirhas lasin reunan halki, mistä se sitten lohkesikin.
- Oitti, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä tuote. Helppo asennus, ei jää ilmakuplia niin kuin muovisten kalvojen kanssa. Käyttöön ja herkkyyteen ei vaikuta millään tavalla. Hieman erottuvampi muovisiin kalvoihin verrattuna, mutta eipä juuri haittaa.
- Joensuu, Finland - ()

Samsung Note 2 skärmskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Skydda din telefon med ett extra skyddsglas på skärmen. Glaset förhindrar effektivt uppkomsten av repor och har en betydligt längre livslängd än de vanliga skyddsfilmerna i plast. Tillverkaren meddelar att glaset är härdat till en hårdhet på 9H.

 


Specifikationer:

  • Passar till: Samsung Note 2
  • Tjocklek: 0.4mm
  • 98% Genomskinligt

 

Medföljer:

  • 1 x Skyddsglas
  • 2 x Rengöringsdukar
  • 1 x Bruksanvisning (eng)

 

Garanti:

3 månader

27 SEK Info om moms
Norm. 79
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! över 5 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter