Samsung Galaxy S4 flipskydd
Allmänt:Din dyrbara telefon kräver ett bra skydd som skyddar mot repor och slag. Du förlängar på detta sätt livslängden och håller den i ett bra skick.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Finmikke
  Finmikke (2015-03-03)
 • Produktfoto av Finmikke
  Finmikke (2015-03-03)
 • Produktfoto av Finmikke
  Finmikke (2015-03-03)
 • Produktfoto av Ilari S.
  Ilari S. (2014-12-09)
 • Produktfoto av Ilari S.
  Ilari S. (2014-12-09)
 • Produktfoto av Henri H.
  Henri H. (2014-10-22)
 • Produktfoto av Henri H.
  Henri H. (2014-10-22)

Våra kunders produktvideor

5/5 Aivan loistava puhelimen kuori, kestävä ja laadukas. Hinta peittoaa kilpailijat mennen tullen ja toimitus oli nopea, vaikka Kiinasta asti tulivat.
- Pori, Finland - ()
5/5 FlipCoveri oli juuri sellainen kuin odotinkin. Ehkä minun makuun Pinkki ei ollut paras mahdollinen, mutta Mäntsälässä muita värejä ei ollut saatavana. Laadukkaan oloinen ja hyvin toimii. Markkinoilla on FlipCover-versioita jotka ovat feikkejä. Tarkoitan tällä sitä, että S-view toiminto ei toimi eli kannen avaamisen jälkeen mitään ei tapahdu ja joudut avaamaan puhelimen määrittelemälläsi turvakoodilla. Ehdottomasti hyvä tuote ja suosittelen varsinkin jos vielä näinkin "vanhaan" S4-malliin löytyisi muita värejä kuin pinkki. Tuli aika "tyttömäinen" olo Helsingin ratikassa kun porukka tuijotti että miksi ihmeessä tolla jäppänällä on pinkki FlipCover. Jouduin sitten muutaman kerran heittämään joukkina että oma puhelin on rikki ja lainaan tyttäreni puhelinta :)
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Suojaa puhelinta hyvin, ei massiivisen tuntuinen, ei irtoa itsestään. Toimii langattoman latauksen kanssa. Hintaansa nähden ihan ok kuori.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Suojaa puhelinta hyvin, ei massiivisen tuntuinen, ei irtoa itsestään ikkuna on kätevä lisä, mutta naarmuuntuu herkästi.
- Turku, Finland - ()
5/5 Ostin tuomaan puhelimelle suojaa ja yllätyin, että tämän kanssa toimivat kaikki Samsung S-View -suojakuoren toiminnot hyvin. Mukava kädessä, miellyttävän näköinen, eikä puhelimen koko kasva liikaa kuoren kanssa. Muoviosien viimeistely ei ole parasta, mutta tuote istuu puhelimeen hyvin. Kannen ikkuna naarmuuntuu ja rasvoittuu herkästi.
- Luhtikylä, Finland - ()
5/5 ei ole vielä saanut, mutta uskon että tuote hyvä
- Vantaa, Finland - ()

Samsung Galaxy S4 flipskydd

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Din dyrbara telefon kräver ett bra skydd som skyddar mot repor och slag. Du förlängar på detta sätt livslängden och håller den i ett bra skick. Hos e-ville hittar du många slags skyddskal som passar alla smaker. 

Samsung Galaxy S4 flip-cover skyddar din mobil och tillåter dig att se tiden utan att öppna skalet tack vare öppningen. 

 

Specifikationer:

 • Passar Samsung Galaxy S4

59 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter