Teclast smart MicroUSB -kabel
Intelligent universal MicroUSB data- och laddningskabel för krävande applikationer.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jape
    Jape (2016-04-09)

4/5 Usb latasi puhelinta 5-6h ja oli ladannut sinä aikana 10% akkua. En suosittele jos on tehokas ja iso akkuinen puhelin. Puhelin on siis Honor 6 ja jouduin tilaamaan huippulaturin muualta.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Toimiva ja tyylikäs kaapeli joka lataa alkuperäiskaapelin nopeudella. Plussaa tyylikkäästä väristä, usb pään muotoilu helpottaa kaapelin irroittamista. Ledivalo omasta mielestä ehkä hieman turha, mutta toimiva.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Normi johto ja ei hinnalla pilattu. Vastasi hyvin odotuksia. Pitää kuulemma kirjoittaa enemmän tuotteesta, on mukavan värinen ja siinä on hauska punainen valo.
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Ostin tämän MicroUSB-kaapelin eri laitteiden lataukseen. Kaapelissa on kätevä valo, joka ilmaisee onko laite latautunut vai vielä latautumassa. Minulta löytyy muutamia ladattavia laitteita, joista ei suoraan näe onko laite jo latautunut. Kaapeli on toiminut odotetusti.
- Raisio, Finland - ()
4/5 Hyvin pelittää. Sininen ledvalo on hieno lisä. Lattajohto ei mene solmuun ja on tarpeeksi pitkä. Punainen johon värin ansiosta erottaa selvästi.
- Kello, Finland - ()
5/5 Loistavan kätevä johto ja tähän asti on kestänyt hyvin (ollut käytössä noin 2 kuukautta) ja on nopea lataamaan esim. puhelinta. 4.5/5. Oli hyvä ostos, suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()

Teclast smart MicroUSB -kabel

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Intelligent universal MicroUSB data- och laddningskabel för krävande applikationer. Kabeln är av mycket hög kvalitet och är robust byggd. platt design förhindrar trassel. Kabeln är stresstestad och klarar 5kg vikt och upp till 10 000 gångers användande.

Kabeln är av USB 2.0-typ och har LED med olika färger som berättar om anslutningen. Rött ljus betyder att enheten laddas, Blått ljus signalerar att enheten är fulladdad. Kabeln fungerar lika bra för laddning som till dataöverföringar.


Extra:

  • MicroUSB hane till USB hane