HDMI-port Mac
En Mini Display Port som används av de flesta Apple-datorer och bärbara datorer.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Wiljami S.
    Wiljami S. (2014-02-17)

5/5 Erittäin halpa ja toimiva miniDP - HDMI adapteri. Toiminut moitteetta jo melkein vuoden päivät. Ei välttämättä kovin laadukkaan oloinen, mutta kuitenkin toimii ihan odotusten mukaisesti. Liitokset riittävän tiukat, eivätkä aiheuta pätkimistä tms. ongelmia. Ollut käytössä Lenovon T440 läppärin ja Sonyn TV:n välissä FullHD resolutiolla.
Jouni L. - Julkujärvi, Finland - ()
4/5 Tarvitsen adapteria toisinaan vapaalla ja töissäkin, mutta mielelstäni ei ollut järkevää ostaa yli 30 euron alkuperäistä adapteria. Löysin sitten täältä halvan vastineen.

Adapteri on natiseva ja tuntuma on halpa verrattuna aitoon Applen adapteriin mutta toimii niin kuin pitää ja hinta 1/3 muista vastaavista.
Antti O. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuotteelle oli käyttöä mutta en saanut ääntä toistettua. Siitä ei toisaalta silloin ollut haittaa. Adapterissa oli joskus myös kosketushäiriötä, mutta sekään ei häirinnyt koskaan.
S.S. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Helppokäyttöinen. Toimii kuten luvattu. Hyvä ostos. Eipä tällaisesta tuotteesta paljon muuta voi kertoa. Voin suositella. Hinta-laatusuhteen suhde kohdallaan.
Hannu N. - Tampere, Finland - ()
3/5 Paljon edullisempi tuote kuin Applen originaali ja siten hinta-laatu-suhde kohdallaan, tosin voisi vielä maksaa pari euroa vähemmänkin, kun vertaa DVI-adapterin hintaan. Toimii tiettyjen Applen-laitteiden liittämiseen HDMI-näyttöön (esim. 2009 Mac Mini). Adapteri on yksisuuntainen, eli sillä ei voi muuttaa HDMI-liitäntää Mini DisplayPort-liitännäksi. Ei siis toimi esim. pc-koneen liittämiseen 27" iMacin target display-tilaan.
Tuure L. - Pihlajakoski, Finland - ()
4/5 Todella tarvittava pätkä macin liittämiseen tv:hen. Sopivan lyhyt pätkä hdmin lisäksi. Välillä hieman yhteys lagaa, mutta tosi käypä kapistus.
Kristiina M. - Järvenpää, Finland - ()

HDMI-port Mac

★★★★★
★★★★★
38 Produktomdömen

Allmänt:

En Mini Display Port som används av de flesta Apple-datorer och bärbara datorer. "Officiella" Apple Store säljer denna HDMI- kabel löjligt dyrt, så nu erbjuder så e-ville en billig och fungerande lösning till den normala skärmen till datorn.

 

Mini Display Port används av:

  • MacBook (från oktober 2008 och framåt)
  • MacBook Air (från oktober 2008 och framåt)
  • MacBook Pro (oktober 2008 och framåt)
  • iMac (från oktober 2008 och framåt)
  • Mac Mini (från oktober 2008 och framåt)
  • Mac Pro (från oktober 2008 och framåt)
  • Xserve (från oktober 2008 och framåt)


Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti

 

 


Garanti:

6 månader