Bilställning surfplatta
En bra hållare för din surfplatta!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mika R.
  Mika R. (2016-12-07)
 • Produktfoto av Vesa K.
  Vesa K. (2015-02-15)
 • Produktfoto av Issikka
  Issikka (2014-04-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Mkt enkel och praktisk.. Men fästet är bara gjort för nackstöd med två stänger

:(
- Sundsvall, Sweden - ()
4/5 Hieman heppoinen rakenne mutta tabletti kyllä pysyy hyvin paikoillaan. Hintaansa nähden kyllä hyvä tuote, suosittelen! Käytetty siis auton niskatuessa.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Teline toimi varsin mainiosti ja oli helppo käyttää. Kiinnitys auton niskatukeen toimi vaivattomasti ja tabletti pysyi hyvin paikallaan. Jouduin hommaamaan uuden kun yksi kiinnitykseen tarvittavista ruuveista hukkui. Jos olisi ollut aikaa olisin ostanut varmasti tämän saman uudestaan mutta varmistanut että tuo kyseinen ruuvi ei pääse irtoamaan.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin autoon toiselle lapselle telineen testimielessä ipadille mutta hetken käytön jälkeen huomasin että molemmat lapset tarvitsevat omansa ja päädyin hankkimaan toisen telineen. Laatu vastasi odotuksia eikä hinta huimaa päätä, suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Kohtuuhintainen tablettiteline, joka hajosi muutaman käyttökerran jälkeen (kiinnitys niskatukeen murtui). Lisäksi tabletin kiinnitys huono. Kokonaisuutena en suosittele.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Ostin telineen siksi että laitan sen autooni ja saan tabetin siihen kiinni ja voin käyttää spotifyä ajonaikana. Teline oli huono eikä sitä saanut oikeen mitenkään mihinkään kiinni niin nakkasin sitten menemään.
- Ranua, Finland - ()

Bilställning surfplatta

★★★★★
★★★★★
37 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

En bra hållare för din surfplatta! Tack vare bra justeringsmöjligheter passar denna hållare för många surfplattor och kan riktas till nästan vilken position som helst. Enkel att installera och använda.

 

Specifikation:

 • Mått: 220 x 71 x 27mm
 • Vikt: 200g

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: