iPhone5 SIM-klippare
En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter.

4/5 Tällä leikkurilla olen leikannut sim-kortteja. Hyvin on tämä leikkuri toiminut, eikä ole hinnalla pilattu. Tilasin varalta uuden sim-kortin ennen ensimmäisen kortin leikkaamista.
- Kitee, Finland - ()
5/5 Näppärä leikata sim oikeaan kokoon. Edullinen ja hyvä. Suosittelen jos on tarvetta leikata korttia.

Jämäkkä ja Hyvänlaatunen . Hinta laatusuhde hyvä.
- Ilomantsi, Finland - ()
3/5 Aika yksinkertainen leikkuri, mutta hintakin on tosi edullinen. leikkasin yhden kortin laikkasi ihan hyvin, mutta ei ole kovin tukevan tuntuinen leikkuri tämä.
- Numminen, Finland - ()
2/5 Yhden ison kortin leikannut mutta pientä yritin pienentää oli haastavaa, vähän rimpula ja muotit mitkä mukana heikkoja. Ei ohjeita minkäänlaisia mutta näillä mennään. Varaukseela suosittelen taitaa helpommalla päästä jos menee liikkeeseen hakemaan uuden SIM kortin........
- Lahti, Finland - ()
3/5 Toimi. Kannattaa harjoitella vanhoilla sim llä jotta oppii oikean tekniikan. Korttia pitää tukea sopivasti jotta se leikkaantuu hyvin. Sain tehtyä toimivan sim in joka sopi myös puhelimeen. Ei maailman kaunein lopputulos mutta toimii.
- Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Laitteella leikattu tähän mennessä kaksi sim korttia, molemmat leikkaukset onnistuneet ihan hyvin. Leikkurin puristaminen vaatii jonkin verran voimaa, johtuen varmaan laitteen pienestä koosta. Laitteen laatu ei varmaan jatkuvaan käyttöön ole riittävä, mutta muutaman simin tuolla kyllä leikkaa.
- Viinijärvi, Finland - ()

iPhone5 SIM-klippare

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
 

En SIM kortsklippare med vilken du kan klippa en normal eller micro SIM till att passa din iPhone eller andra Nano-SIM användande produkter. Mycket prisvärd och bra produkt. 


Garanti:

1 månader