Selfie-set -teleskopskaft & fjärrkontroll
Perfekt set för den ihärdige selfie-fotografen eller till det kärleksfulla paret.

4/5 Bra selfie set som även fungerar utan pinnen om man vill placera ut mobilen någonstans och ta bild med fjärrkontrollen löst.
- Västra frölunda, Sweden - ()
4/5 Tuote on erittäin käytännöllinen ja olen käyttänyt sitä paljon matkoilla. Minulla se on toiminut hyvin, mutta lapsen käyttäessä sitä vasarana, ei kestänyt käyttöä. Omassa käytössä voin suositella.
- Turku, Finland - ()
5/5 Meinasin aluksi ostaa suomen kivijalkakaupasta jossa hinta olisi ollut aika järkyttävä. kuitenkin jätin ostamatta ja rupesin selaamaan tuttua ja turvallista eville verkkokauppaa. sieltähän tämä edullinen selhfie tikku löytyi. nappasin saman tien ostoskoriin ja pistin tilauksen tulemaan. kun tuote saapui n.parin viikon päästä hämmästyin kuinka hinta-laatu suhde oli todella kohdillaan. Tuote on toiminut niinkuin pitääkin ja uskon että tulee kestämään hyvin.
- Kiuruvesi, Finland - ()
5/5 Hintaisekseen aivan loisto kapistus, en vain ehkä osaa käyttää tai sitten nämä tikut ovat vain vähän hempuloita. Bluetooth-laukaisin plussaa.
- Lapinlahti, Finland - ()
3/5 Ihan kiva mutta teleskooppi pyörii kun laittaa puhelimen pysty asentoon, muuten ihan näppärä peli. Olen sitä käyttänyt henkilö kuvauksissa ja konserteissa.
- Turku, Finland - ()
3/5 Ihan hyvä "keppi" kuvien ottamiseen. Ensimmäinen kaukolaukaisin oli ilmeisesti rikki, mutta sain uuden tosi nopeasti tilalle. Ilman eri veloitusta tietenkin. Laukaisin on ehkä välillä turhankin herkkä, mutta toimii kuitenkin ihan hyvin. :)
- Jääli, Finland - ()

Selfie-set -teleskopskaft & fjärrkontroll

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Perfekt set för den ihärdige selfie-fotografen eller till det kärleksfulla paret. Oavsett till vad du använder prylarna blir fotograferingen mycket enklare. Teleskopskaftet gör att du kan ta bilder på dej själv på håll, och fjärrkontrollen gör att du kan ta fotografier utan att själv behöva hålla i telefonen. Fjärrkontrollen fungerar med både iOS och Android. 

 


Specifikationer:

  • Längd på skaftet: 29-115cm
  • Klämbredd på mobilhållaren: 6.5-8.7cm
  • Vikt: 200 g
  • Lämplig för: iOS, Android

Medföljer:

  • 1 x Teleskopskaft
  • 1 x Fjärrkontroll

Garanti:

6 månader