Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
iPhone 5/5S batteriskyddskal 4000mAh
Laddningsbart telefonskydd för iPhone 5 och 5S-modellen. Med detta tillbehör, behöver du inte oroa dig för att batteriet tar slut under dagen. Utmärkt att ta med till ex. stan om du inte har hunnit ladda ditt vanliga batteri.
 • iPhone 5/5S batteriskyddskal 4000mAh
 • iPhone 5/5S batteriskyddskal 4000mAh
 • iPhone 5/5S batteriskyddskal 4000mAh
 • iPhone 5/5S batteriskyddskal 4000mAh

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jesse P.
  Jesse P. (2017-06-10)
 • Produktfoto av Kim A.
  Kim A. (2016-04-14)
 • Produktfoto av Kim A.
  Kim A. (2016-04-14)
 • Produktfoto av Kim A.
  Kim A. (2016-04-14)
 • Produktfoto av Kaj-Erik F.
  Kaj-Erik F. (2015-11-04)
 • Produktfoto av Lauri H.
  Lauri H. (2015-02-15)
 • Produktfoto av Lauri H.
  Lauri H. (2015-02-15)

5/5 Ostin tämän vm-palvelusta varten, Hoiti asiansa ja kesti vielä vuoden päivät palveluksen jälkeenkin. Kapasiteettia akussa ei välttämättä ollut ihan luvattua mutta 2-3 kertaa tällä latasi puhelimen, joten itse koen saaneeni rahalle vastinetta. Tekee puhelimesta hiukan ison mutta ei niin paljoa että itseäni olisi haitannut.
- Säkylä, Finland - ()
4/5 Oikein näppärä akkukuori puhelimelle. Suojaa myös hieman ja voi antaa virtaa USB-liittimestä myös kaverille. Erittäin näppärä reissuilla, lentokoneessa, junassa yms. jossa ei välttämättä ole virtaa tarjolla puhelimelle.

Huonoina puolina on kuulokeliittimen pieni halkaisija, sillä siitä menee ainoastaan läpi Applen omat nappikuulokkeiden liitin, en ole vielä löytänyt toisia kuulokkeita, joissa olisi yhtä ohut 3,5mm liitin. Toisesta kotelosta tippui ledivalojen päällä oleva tarra pois, joten melko kirkkaat ledit tällä hetkellä.
- Espoo, Finland - ()
1/5 En saanut tuotetta. Nettitietojen mukaan suojakuori oli saatavissa, mutta eipä sitä sitten saatukaan tuottajalta.

Tämä on toinen kerta kun kauppa peruuntui!
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Pitää puhelimen hengissä kovalla käytöllä ainakin puolipäivää sillon kuin jaksaa irrotella vähän väliä puhelimesta. Eli sillon kuin se lataa. Itsellä on ollut hankaluuksia latauksen kanssa, koska välillä tulee ilmoitusta että laite ei ole yhteensopiva/alkuperäinen, vähän väliä lopettaa vain latauksen ilman syytä, täytyy irroittaa puhelin ja liittää takaisin, ja sammutella kuorta. En itse jaksa tuollaista värkkäämistä joten en käytä laitetta. Hukka ostos. Latausnopeus on kans niin onnetonta, että jos puhelinta käyttää samalla kun on laturissa, akun varaus pysyy paikallaan, ei vähene, muttei myöskään kasva.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Olen pitänyt niistä kuorista sen takia kun nämä ongelmat voi matka laturi mutta paljon halvemmat ja sitten naama ja todella hyvät täällä on oikeesti näytä tämä ohje pysty ota monta kertaa eikä päiväs tartteeko joka käytetty. Rasiaa että pääslataan puhelinta ei tämä on erittäin kätsy
- Kylmäkoski, Finland - ()
3/5 Tuote on käytännössä puhelimeen kiinnittyvä varavirtalähde. Testikäytössä sen akkukapasiteetti riittää vaikkapa kahdeksan tunnin yhtäjaksoiseen pelaamiseen puhelimella, joten se on erittäin riittoisa akkukapasiteetiltaan.

Huonona puolena tuote tekee puhelimesta erittäin isokokoisen ja painavan. Erinomainen tuote vaikkapa metsäretkelle tai muualle, missä laturia ei ole saatavilla parin päivän aikana.
- Helsinki, Finland - ()

iPhone 5/5S batteriskyddskal 4000mAh

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp
Laddningsbart telefonskydd för iPhone 5 och 5S-modellen. Med detta tillbehör, behöver du inte oroa dig för att batteriet tar slut under dagen. Utmärkt att ta med till ex. stan om du inte har hunnit ladda ditt vanliga batteri. skyddet är lätt att bära med sig och är lätt att ansluta till mobilen. Med detta skyddskal får du alltså ett extra batteri, samt ett utmärkt skydd för din dyrbara lur. Separat strömbrytare för batteriet finns innuti, samt LED-lampor för batteriindikation, så det är lätt att se hur mycket ström du har kvar.

Du fördubblar din batteritid i telefonen, men du kan givetvis också ladda andra enheter med batteriet.

 


Specifikationer:

 • Batteriets storlek: 4000mAh

 

Medföljer:

 • 1 x Batteriskyddskal

 

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: