Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
iPhone 5 flip-cover, 5 färger
Allmänt:Detta iPhone 5 flip-cover skyddar din mobil från alla håll. Det är viktigt att skydda din telefon från repor och smuts på den känsliga skärmen, för detta är denna produkt ett bra alternativ.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Elena H.
  Elena H. (2015-04-13)
 • Produktfoto av Mirke
  Mirke (2015-02-21)
 • Produktfoto av Mirke
  Mirke (2015-02-21)
 • Produktfoto av Annariina R.
  Annariina R. (2014-06-03)

5/5 heti meni käyttöön kunhan kuoren sai aukaastua! Taas kohtas hinta ja laatu sopivasti ja nyt jää nähtäväksi tuotteen kesto.................................................................................................................................................
- Jurva, Finland - ()
5/5 suojakuori sopii täydellisesti puhelimeen. helppo aswntaa ja pysyy paikoillaan. tullimaksut vajaa 2e. väri on juuri oikea.

tietenkin voisi olla vähän kestävämpi.
- Auvainen, Finland - ()
3/5 Ei pysy kiinni magneetilla luotettavasti kun kortteja enemmän kuin kaksi korttia. Muutoin toimii kuten odotinkin. Hinta kohtaa omat odotukset tuotteelle
- Paimio, Finland - ()
5/5 Tähän tuotteeseen olen todella tyytyväinen. Kännykkäni tuntuu kädessä napakalle ja kivalle. Suojakuoressa on eri lokeroita, joissa voi säilyttää korttejaan, jos haluaa.

Tätä tuotetta voin hyvillä mielin suositella.
- Turku, Finland - ()
3/5 Valitettavasti alkoi värit haalistua kuukauden käytän jälkeen ja valkoinen tausta paljastua kankaan alta. Muovi ei kestänyt käyttöä ollenkaan ja palasia alkoi irtoamaan. Ei voi suositella tuotetta.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Tuote on toimiva, hyväntuntuinen

ja hyvän näköinen. Suosittelen!

-Petra K-
- Jämsä, Finland - ()

iPhone 5 flip-cover, 5 färger

★★★★★
★★★★★
31 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Detta iPhone 5 flip-cover skyddar din mobil från alla håll. Det är viktigt att skydda din telefon från repor och smuts på den känsliga skärmen, för detta är denna produkt ett bra alternativ. Flip-skalet finns i fem färger och i facken kan du förvara t.ex. bank-eller busskort, mycket praktiskt så har du alltid med dem när telefonen är med!


Produkter du kanske är intresserade av: