Elephone Qi-trådlös laddningsstation
Elephone Qi-trådlös laddningsstation

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Janne K.
  Janne K. (2016-08-11)
 • Produktfoto av Janne K.
  Janne K. (2016-08-11)
 • Produktfoto av Karri K.
  Karri K. (2016-06-10)
 • Produktfoto av Karri K.
  Karri K. (2016-06-10)

Våra kunders produktvideor

4/5 Bra och praktisk laddare. Ta dock längre tid att ladda upp batteriet än med kabel. Räkna med ungefär dubbla tiden. Snyggt blått ljus i laddläge.
Robert R. - Mölnlycke, Sweden - ()
4/5 Jag saknar en laddare till denna och eftersom den såldes med Elefon 9000 som har nya usb C kontakten så förväntade jag mig att den också hade denna kontakt och inte den äldre usb kontakten.
Johan W. - Se ramvik, Sweden - ()
3/5 Toimii hienosti. Elephone P9000 puhelimen kanssa vain tarvii olla eri johdot langallista ja langatonta latausta varten (USB-C ja Micro USB). Latauksen ollessa päällä yöpöydällä, on led valot häiritsevän kirkkaat.
Pekka P. - Kimola, Finland - ()
4/5 Tuote tuntuu laadukkaalta ja se on toiminut moitteettomasti noin kuukauden päivät. Asettaessasi puhelimen laitteen päälle, siihen syttyy voimakas sininen valo jota ei voi sammuttaa. Tämä on osoittautunut hieman harmilliseksi varsinkin yöllistä latausta ajatellen.
Sammy H. - Kerava, Finland - ()
4/5 Ostin Qi laturin Elephone P9000 ja laite toimii moitteettomasti. Laturin ulkonäkö on tyylikäs ja puhelin pysyy laturissa hyvin. Laturi vastaa odotuksia hyvin ja USB-liitin ei kärsi jatkuvasta piuhan tökkimisestä.
Tuomas P. - Oulu, Finland - ()
4/5 Aikalailla mainio vehje. Jonkin verran tarkkuutta, että puhelin on kohdallaan ennenkuin alkaa lataamaan. Toimii esimerkiksi nahkakotelon läpi oikein hyvin. Liitin perinteinen mini-usb, eli varmasti johtoja löytyy kotinurkista valmiiksi.

Miinuspuolia oli, ettei mukana tullut minkäänlaista johtoa, ja kirkkaat ledit ladatessa, eli sijoituspaikka on mietittävä sen mukaan.

Kuitenkin ehkä paras hankinta, mitä Kiinasta olen tilannut!
Kari A. - Saimaanharju, Finland - ()

Elephone Qi-trådlös laddningsstation

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Elegant och funktionell Qi trådlös laddare från Elephone. Sätt telefonen ovanpå plattan så börjar enheten automatiskt att laddas. Inga sladdar behöver anslutas till enheten. Simpelt och smart.


Specifikationer:

 • Kompatibilitet: Alla telefoner/tablets som stöder Qi-trådlös laddning.
 • Ineffekt: 5V / 2A
 • Utström: 5V / 1A
 • Anslutningar: Micro-USB
 • Storlek: Diameter 98mm, tjocklek 10mm
 • Vikt: 73 g

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter