Trådlös Qi-laddare rund
Trådlös laddare för Qi-kompatibla telefoner eller telefoner med eftermonterat Qi-chip.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juho K.
    Juho K. (2015-03-07)
  • Produktfoto av Juho K.
    Juho K. (2015-03-07)

5/5 Tilasin puhelimen lataukseen (LG G3). Toiminut kuten pitikin, lataa melko nopeasti kunhan asettaa puhelimen oikeaan kohtaan. Plussana pieni koko, helppo pitää mukana eikä vie turhaa tilaa esim. työpöydällä. Miinuksena myös pieni koko, alussa puhelin voi olla hankala saada oikeaan kohtaan (joka on melko tarkka, sama ongelma tosin muissakin QI-latureissa). Mukana tuleva johto tuntuu hieman heppoisalta, ja siirtää virtaa hieman heikommin kuin esim. puhelimen mukana tuleva virtajohto, laturissa on microusb portti, joten siihen voi liittää minkä tahansa muun microusb johdon, esim. puhelimen mukana tulleen, jos epäilee johdon ominaisuuksia.

Huomioitavaa:

- Qi-lataus on hieman hitaampaa kuin perinteinen usb lataus

- Puhelin on aseteltava melko tarkasti, oikea kohta löytyy kokeilemalla, puhelin saattaa ilmoittaa, kun se on asetettu oikeaan kohtaan.

- Puhelimen suojakotelo voi hidastaa latausta hieman tai estää sen kokonaan (LG G3 suojakotelon kanssa lataa melkein yhtänopeasti kuin ilman koteloa)

- Useimmissa QI-latausta tukevissa puhelimissa ei tule mukana QI-latauksen mahdollistavaa takakantta, vaan se pitää ostaa erikseen (esim. Samsung galaxy S3/S4/S5), joissan puhelimissa (esim. LG G3) tarvittava latauskuori on vakiovaruste. Takakuoren irroittamalla näkee selvästi, onko takakuori QI-latausta tukeva (takakuoren sisäpuolella näkyy pienet johtimet)
- Kotka, Finland - ()
4/5 Tällä olen lataillut puhelinta (Nexus 5) jo muutaman kuukauden ajan.

Pari kertaa puhelin on jäänyt latautumatta, kun olen asettanut sen laturikiekon päälle huolimattomasti. (Piuhalla ladattaessa on myös joskus USB-johto tullut laitettua huonosti.)

Toimii hyvin ja lataa nopeasti. (Kannattaa varmistaa, että tähän liitetty USB-johto siirtää riittävästi virtaa, esim. USB-ampeerimittarilla: http://www.e-ville.com/fi/1008-usb-sovittimet-ja-tupakansytyttimen-virtamuuntimet/13232-usb-ampeerimittari.html)
- Espoo, Finland - ()
3/5 Varmasti toimii ihan hyvin, mutta ei ollutkaan mukana Galaxy S3 sovitinta. Semmonen siis pitää vielä hommailla että vörkkii luurin lataus.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Jos puhelimessa suojakotelo niin lataa hitaammin. Merkkivalo liian kirkas yöpöytäkäytössä. Vähä liian pieni tarkka asetella puhelin että latautuu.
- Arkkukari, Finland - ()

Trådlös Qi-laddare rund

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Trådlös laddare för Qi-kompatibla telefoner eller telefoner med eftermonterat Qi-chip.

Medföljer:

  • 1 x Laddare
  • 1 x USB-kabel

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: