Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
AmpliTube iRig Gitarreffekt
Med AmpliTube IRig kan du ansluta din iRigin gitarr vilket ger dig ett stort antal effekter till din gitarr för ett riktigt lågt pris!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aleksei G.
  Aleksei G. (2015-03-22)
 • Produktfoto av Henrik K.
  Henrik K. (2015-01-13)
 • Produktfoto av Ilkka K.
  Ilkka K. (2014-04-28)

Våra kunders produktvideor

5/5 Toimii loistavasti Iphone 6s Plus kanssa. Hieman kohinaa taustalla jota HD versiossa ei ole, mutta hintaan nähden erittäin hyvä. Täysin yhteensopiva Garagebandin kanssa. Rakenteeltaan hieman heppoisen oloinen.
- Lempäälä, Finland - ()
5/5 Ostin tyttärelleni joka tykkää soitella kitaralla. Kitarassa oli valmis paikka tuolle. Jotenkin tuo musiikin volyymi kasvoi hieman korkeaksi, joten jäi vahvarin ja tämän kaapelin käyttö vähemmälle. Hyvä ja edullinen tuote kuitenkin ja toimii.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tämän sovittimen avulla voi tehdä kompaktin jammailusetin, jonka kaikki osat mahtuu kitaralaukkuun. Oikein kätevä kokoonpano vaikkapa treenausta varten paikasta riippumatta. iPhoneen saa laajan valikoiman efektejä ja säätöjä.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Tomii kuten pitääkin! Ei moitittavaa, hyvä hankinta treenille himassa. Ei naapurit valita, kun pitää kuulokkeita..................................................................................................................................................................................................................................................................................................

...
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kotona omaksi ja perheen iloksi elektroakustiseen vähän eloa. Hyvät efektit, vahvari kylkeen ja silloin lähtee laulu soimaan. Jos kylkiäisenä saisi vielä lisää tunteja vuorokauteen, niin avot!
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Olen soitellut sähkökitaraa yhdistämällä iRigin iPhoneen, iPadiin ja jopa vahvistimeen ja täytyy sanoa että tää tuote on todellakin hintansa väärti. Toiminut moitteettomasti. Kuulokkeet kiinni iRigiin ja eikun riffit vinkumaan. Naapuritkin kiittävät koska tuote jättää ulkoisen vahvistimen kotikäytössä täysin tarpeettomaksi. Hieno tuote jota suosittelen ehdottomasti jokaiselle kotirokkarille!
- Helsinki, Finland - ()

AmpliTube iRig Gitarreffekt

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

AmpliTube iRig kan du ansluta din elgitarr vilket ger dig ett stort antal effekter till din gitarr för ett riktigt lågt pris!

 

Specifikation:

 • Kompatibilitet: iPda, 3G/3GS/4 iPhone, iPod Touch
 • 3,5 mm-kontakt
 • 1 / 4 "gitarr jack
 • 3,5 mm jack för iPad / iPhone / iPod Touch 
 • Mått: 75 x 20 x 20mm
 • Vikt: 25g

 

Medföljer:

 • 1 x AmpliTube IRIG
 • 1x Bruksanvisnig (Eng)

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: