Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
iPhone 4 skal, Cleave Metallic
Cleave har designat detta iPhone-skydd för att göra din iPhone 4 mer imponerande. Detta lätta metallskal skyddar inte bara din telefon från stötar och slag, det ger också din telefon mer personlig look.

5/5 Aivan hyvä kuori. Tekee sen minkä sillä on tarkoituskin tehdä ja on muutenkin samanlainen kuten kuvissa. Toimivat kuoret kovaa suojausta haluavalle
- Suomussalmi kk, Finland - ()
5/5 Vastaa antamaa kuvausta,kestävän ja jämäkänntuntuinen kuori. Oikeesti, eikat tähän nytbtarvitse alkaa runoilla. Kuka niitä jaksaalukea. Hyvät kuiret ja sillä siisti ;)
- Veikkola, Finland - ()
5/5 Tilattu Applen 4 puhelinta varten. Tuote istui hyvin ja on jämäkkä. Hieman isontaa puhelinta. Puhelimen kuuluvuuskaan ei kärinyt. Tuote vastasi odotuksia. Tuote on alumiinen, jonka vuoksi kevyt. Tietenkin putoamisesta tulee alumiinin väri esille mutta voihan sen itse aalata millä haluaa :) Hyvä tuote ja ennenkaikkea ajaa tehtävänsä suojata puhelinta.
- Pori, Finland - ()
4/5 Suojakuori suojaa kyllä todella hyvin, mutta on melko liukas. Hinta oli todella edullinen suhteessa laatuun. Olen pudottanut ( siis toki vahingossa ) phelimeni joitain kertoja ja kuori on suojannut niin hyvin, ettei puhelin ole mennyt rikki.
- Heinola, Finland - ()
3/5 Suojaa toki reunoja, mutta alumiinireunus jää samaan tasoon lasin kanssa jolloin ei suojaa lasia. Kun mukana tuleva kumitiiviste on asennettu alumiinireunuksen uraan luulisi puhelimen pysyvän hyvin paikoillaan urassa, mutta päivän käytön jälkeen puhelin liikkui jo kehyksissään. Hyvä idea, kiinalainen toteutus.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 iPhone 4 malliin suojareunukset... Todella tyylikkään metalli materiaaliset.. Jotenkin tuli iPhonesta sporttisen tyylikkään näköinen ja oli ilo oikein silmille katsella... Eipä oikeastaan mitään moitittavaa, ainoastaan yhdellä kädellä kirjoittaessa tekstiviestejä tai selaillessa muuten vain puhelinta, hieman liian kulmikkaat reunukset että ei ihan 100% mukavuuden tuntuinen.. Mutta kaikenkaikkijaan todella jees !!!!!
- Pietarsaari, Finland - ()

iPhone 4 skal, Cleave Metallic

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Cleave har designat detta iPhone-skydd för att göra din iPhone 4 mer imponerande. Detta lätta metallskal skyddar inte bara din telefon från stötar och slag, det ger också din telefon en mer personlig look.

Medföljer
:

  • Cleave Design metallhölje
  • De nödvändiga skruvarna och hex skruvmejsel

 

 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: