Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
iPhone 4 stötskydd
Lägg till iPhone stil iPhone-buffert. Ställ bufferten runt kanten på din iPhone för att öka uthålligheten och stimulera telefonens utseende. Metal ...

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Erja R.
    Erja R. (2014-04-25)

4/5 Kyllä tuo tehtävänsä hoiti, mutta pidemmän käytön jälkeen tuo hieno nukkapinta kulahti melko ikävän näköiseksi. Hintaansa nähden ihan hyvä suojareunus
- Asikkala, Finland - ()
4/5 Toimii nasevasti. Istuu ihan hyvin. Hieman muovisen tuntoinen, mutta hinta-laatu -suhde silti kohtaa hyvin. Tuli nopeasti perille. Kaiken kaikkiaan toimiva tuote. Voi suositella.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Dessa bumpskydd är "håriga"
- Västervik, Sweden - ()
5/5 Ostin mustan suojakuoren kolme kuukautta sitten ja hyvin on toiminut ja myös työkaverit ovat kehuneet suojakuoria, kun ovat muutaman kerran puhelintani lainanneet.

Ainoa miinus tulee siitä, että IPhonen päällä olevan napin nuppi lähti omille teilleen, kun olin ottanut kuoria puhelimeni päältä noin 20 kertaa pois.

Nyt tietenkin joku ihmettelee, että miksi otin kuoria ylipäätään pois?

No siksi, koska mulla on tarvikelaturi ja se on millin isompi kuin IPhonen oma laturi ja näin ollen se ei mene ns. loppuun asti, vaan joko puhelinta pitää ladata pystyasennossa tai sitten ottaa kuoret pois.
- Pori, Finland - ()
5/5 Täydellinen perus-bumper, kestävän oloinen. Pysyy hyvin paikoillaan eikä heilu. Pääsy kaikkiin nappeihin onnistuu. Mielestäni kätevämpi suoja puhelimelle kuin takakuoren peittävät mallit.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja edullinen reunakehys iphoneen.En ole huomannut laadussakaan mitään valittamista verrattuna aplen omaan reunakehykseen joka minulla oli aikaisemmin.
- Oulu, Finland - ()

iPhone 4 stötskydd

★★★★★
★★★★★
24 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Ett bra stötskydd för din iPhone! Placera skyddet runt kanten på din iPhone för att öka uthålligheten och förbättra telefonens utseende. Volym och strömknapparna är gjorda i metall och du kan välja ett flertal kombinationer av olika färger.

 

Specifikation:

  • Kompatibel med iPhone 4

 

Garanti:

Produkten har ett års garanti


Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: