Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
iPhone4/4S/3GS USB kabel (gul)
En gulsvart laddningskabel för din iPhone4/4S/3GS, ett personligare val gentemot orginalsladden. Hos e-ville finns det nåt för alla!

4/5 Vastasi odotuksia. Ok hintaan nähden. Suosittelen. Tuote vaikuttaa hyvälle. En ole vielä kovin pitkään ehtinyt käyttää mutta vaikuttaa kestävälle.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Sopii oikein hyvin puhelimen lataukseen. Hinta/laatu suhde hyvä. Ollut muutama tämmöinen kaapeli ja on hajonnut, mut niinhän ne kaikki. Täältä lisää vain.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Laturikaapeli hajosi välittömästi, joten paljoa ei kokemusta ehtinyt tulla. Näyttää ihan siltä, miltä pitäisikin, ja liittimet sopivat vastakappaleisiin ihan hyvin. Väristä tulee pikkuisen plussaa.
- Pirkkala, Finland - ()
3/5 Tilasin kaapelin veljelleni, kun alkuperäinen meni rikki. Tuote oli edullinen, mutta aika heikkolaatuinen. Tuote ei vastannut odotuksiani, koska hajosi niin nopeasti.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Tuote oli aika heiveröinen ja hajosi jo muutaman viikon käytössä. Meillä joka ilta laitetaan ipadit ja kännykät lateeseen. Ei vain kestä ei.
- Pori, Finland - ()
4/5 Hankimme tämän maksipitkän johdon kanssa olevan laturin. Hyvä, kun siinä on pidempi johto. Ihan iisi käyttää, kuten ladattaessz yleensä. Huvä hintalaatu suhde.
- Veikkola, Finland - ()

iPhone4/4S/3GS USB kabel (gul)

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

En gulsvart laddningskabel för din iPhone4/4S/3GS, ett personligare val gentemot orginalsladden.


Produkter du kanske är intresserade av: