iphone4/4S USB kabel
En tre meter lång iPhone4/4S USB kabel i olika färger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aleksei G.
  Aleksei G. (2016-04-30)
 • Produktfoto av Raija S.
  Raija S. (2016-03-14)
 • Produktfoto av Rustam A.
  Rustam A. (2014-11-13)
 • Produktfoto av Rustam A.
  Rustam A. (2014-11-13)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)
 • Produktfoto av Jani L.
  Jani L. (2014-01-01)

5/5 Loistava, tilaus saapui nopeasti ja tilaaminen oli helppoa. Hinta/laatu suhde erinomainen ja ollut nyt n. vuoden käytössä ja edelleen uudenveroinen. Suosittelen lämpimästi kaikille.
Juho H. - Turku, Finland - ()
5/5 Toimi iPhone 4S:n kanssa oikein hyvin. Mukavan paljon pituutta, ei lopu kesken heti kuten muilla piuhoilla. Mukavat värit ja tukevat liittimet.
Ulla H. - Tampere, Finland - ()
3/5 Heikentää lataus tehoa aika paljon.............................................................................................................................................................................................................
Raija S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Joskus vaan tarvii pidempää kaapelia. Tässä on sellainen. Ja hyvä!

Autosoittimen takana olevasta iPhone-liittimestä sain vedettyä piuhan keskikonsolin tarvikelokeroon. Siellä nyt vanha 4s toimii "jukeboxina".
Antti M. - Punkalaidun, Finland - ()
4/5 Kaapeli on toiminut juuri niinkuin pitääkin. Yhtenä huonona puolena voidaan pitää latauksen hitautta, mutta kun pituuttakin on kolme metriä, se ei tule yllätyksenä.
Antti K. - Loimaa, Finland - ()
4/5 Tuote tuli käyhtettäväksi applen puhelimeen. Pitkän johdon ansiosta tuote pääsi olohuoneeseen, jolloin pitkä johto auttoi siihen, että pystyy käyttämään puhelinta samaan aikaan, kun lataa sitä. Toinen hyvä puoli tuotteella on käyttää autossa, jolloin takapenkille riittää käytettäväksi vaikka pelaamiseen lapsille. Tuotteen kuori on kuitenkin hieman jäykkä ja tuntuu, että menisi poikki mutta vielä ainakaan ole poikki mennyt aktiivisella käytöllä. Tähän hintaan ei varmasti saa vastaavaa tuotetta edes 0,5metrisenä.
Markus V. - Pori, Finland - ()

iphone4/4S USB kabel

★★★★★
★★★★★
74 Produktomdömen

Allmänt:

En tre meter lång iPhone4/4S USB kabel i olika färger. 


Garanti:

6 månader