Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Ljus under bilen
Med dessa LED-lampor får du ett klart ljus under din bil.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Matti V.
  Matti V. (2017-05-07)
 • Produktfoto av Ville L.
  Ville L. (2015-11-11)
 • Produktfoto av Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Produktfoto av Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Produktfoto av Raija S.
  Raija S. (2013-12-29)

Våra kunders produktvideor

4/5 Edullinen valosarja, vielä ei olla keretty asentamaan, mutta ulos olisi tarkoitus asentaa, kunhan saadaan terassi siihen vaiheeseen että on ajankohtainen. Edullinen hinta ja toivon että toimii niin kuin on tarkoitus.
- Vaajakoski, Finland - ()
4/5 Antavat terassille aivan uuden ilmeen ja virta tulee akusta huolettomasti, eikun mielikuvitusta peliin ja ovat säänkestäviä kerta alustavaloiksi suunniteltu.
- Salo, Finland - ()
2/5 Pakuun ajattelin tavaratilaan laittaa. Ei ole kovin kirkkaat joten otin pois. Helpot olisi kuitenki tarrojensa avulla ollut asentaa kiinni. Johdot oli tarpeeksi pitkät pikku pakuun. Nyt oottelevat tallissa uutta sijoitus paikkaa.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Mulla käytössä baaritiskin vitriinin valoina. Toimii. Virranlähteenä autonakku. Täältä koti baarin tekoon löytyy mitä vain. Valoteho ja asennattavuus hyviä.
- Pori, Finland - ()
4/5 Luulin ensin, että tuolta paketista tulee ulos plus ja miinuspiuhat. Muuntajaan laitettuna en sitten saanut millään valoa palamaan. Otin siten paketin kokonaan auki ja huomasin, että noissa yksittäisissä piuhuissa on + ja - johdot ja hyvinhän se lähti toimimaan. Valaisuteho on juuri sopiva, koska ajattelin laittaa vessaan vain tunnelmavalaistukseksi..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Åaketti vaikutti asialliselta lamput suht kestäviltä, ongelmia saattaa tulla liitosten kestävyydessä mutta ei tunhintaisesta paketista liikoja voi odottaa. tarkoitus laittaa asuntoauton sisävaloiksi.
- Kuivanto, Finland - ()

Ljus under bilen

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Med dessa LED-lampor får du ett klart ljus under din bil. Utformade för att väcka uppmärksamhet! Inkluderar 8 ljus och dess trådar.

 

Specifikation:

 • Lämplig endast för 12V 
 • Biltvätt rekommenderas inte inom 24 timmar efter installation
 • Obs: Installera endast enligt gällande lag i ditt land

Garanti:

Produkten har ett års garanti.

 


Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

79 SEK + moms (läs mer)
Norm. 169
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Produkten är för tillfället slutsåld och beräknad leveranstid är 4-6 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer.
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: