Sidofack till mittkonsolen i bilen
Sidofack till mittkonsolen i bilen

5/5 näppärä tuote ei tarvitse enään kaivella tavaroita penkin alta

tavarat pysyy jopa järjestyksessä ja on helppo vaikka ajon aikana poimia tavarat
- Klaukkala, Finland - ()
5/5 Tuote no materiaalina ihan hyvä ja toimii sellaisilla joka ei joudu siirtämään penkkiä kokoajan. Kun on kuskeja eri kokoisia ja ne vaihtuu päivittäin montakertaa niin siinä se ei oikein toimi. Mutta suosittelen sellaisille jotka ajavat vain yhdellä kuskilla.
- Kerava, Finland - ()
3/5 tuote on mulla auton etu penkkie välissä mutta einiillä tee mitään liikkuvat edes takas penkkien kanssa ja ovat littanat ei niihin mahdu mitään tulihan ostettua...
- Vantaa, Finland - ()
2/5 olisi vaatinut jonkinlaisen kiinnitysjärjestelmän lisäksi. Ei sovellu Land Cruiserin penkkien väliin, tila on liian ahdas.

Lahjoitettu eteenpäin.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Omaan autoon tilasin näitä kaksi, sopii hyvin mustaan sisustukseen mustat taskut, materiaali on joustavaa, joten saa mihin autoon tahansa. Pääasiassa minulla toimii roskakorina, pikkuroskaa, kuitteja ja sellaisia, mutta ihan hyvin voisi pitää CD-levyjä ja avaimiakin, Parasta on kuitenkin tuotteessa, ettei se ole kiinni millään, joten kun tulee roskia, voin ottaa taskun ja tyhjentää sen roskakoriin.
- Paltamo, Finland - ()
4/5 Ohutta muovia oleva "kaukalo". Pitää pienet esineet pois penkkien välistä ja ahtaista paikoista. Omassa autossa pienet välit penkin ja keskikonsolin välissä, niin menee melko suppuun. Varsinainen kiinnitys puuttuu jos on isompi väli ja pitää käyttää esim. kaksipuolista teippiä tms.
- Sastamala, Finland - ()

Sidofack till mittkonsolen i bilen

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

Mycket smart och snyggt konstruerat sidofack som appliceras med dubbelhäftande tejp, eller bara kilas fast mot mittkonsolen i bilen. Ofta samlas mycket prylar i bilen, och speciellt om man ska på en längre resa så är det mycket prylar som ska ha plats. Facket kan svängas den väg som man tycker passar bäst för bilmodellen.
Finns i flera olika färger.


Specifikationer:

  • Material: ABS-plast
  • Storlek: 31 x 12cm

Medföljer:

  • 1 x Sidofack

Garanti:

1 månader