Laddningsdocka för Apple Watch & iPhone 5-6
Laddningsdocka för Apple Watch & iPhone 5-6

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jesse R.
    Jesse R. (2018-06-09)

4/5 Tuotteen toimitus kesti yllättävän kauan, mutta tuote on hyvä. Sillä on päivittäistä käyttöä, kun sekä iPhone että Apple Watch ovat siinä yön latautumassa. Ainoa miinus oli, että joutui itse hieman hiomaan muovipintaa pois, sillä kun iPhonessa on lasikalvo, puhelin ei mahdukaan alalaidastaan telineeseen!
- Kirkkonummi, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote. Oman puhelimen kuoren kanssa lataus onnistuu mainiosti. Ainoa hieman huono asia on se, että mikäli kellon laturijohdon haluaa ottaa esim. reissulle mukaan on piuhan irrottaminen telineestä hieman haastavaa, koska kolo jossa latauspäätä pidetään, on mitoitukseltaan erittäin nafti. Toisaalta, pysyypähän laturi kunnolla kiinni telineessään.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuote ihan jees.. Vastasi tuote kuvausta. Apple Watch pysyy kestää laturissa napakasti. Kännykkä tosin ei mahdu lataukseen telineeseen jos käyttää kuorta, tämä itselle pettymys.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Vähälle käytölle jääny tämä telakka, kokenu niin hankalaksi tuon piuhojen asettelun, pompsahtellee pois koloista ja aina se on joko liian pitkä tai liian lyhyt... :)
- ..., Finland - ()
4/5 Hyvänlaatuinen, siisti teline lataukseen. Iso puhelin pysyy hyvin pystyssä ja puhelimen asento yöpöydällä hyvä. Ongelmana sama kuin muissa lataustelineissä, että suojakuorien kanssa lataus ei onnistu.
- Merikaarto, Finland - ()

Laddningsdocka för Apple Watch & iPhone 5-6

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Stilren och funktionell docka som laddar både din iPhone och Apple Watch samtidigt.


Specifikationer:

  • Passar endast för Apple Watch & iPhone 5 samt 6

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: