Telefonställning mini
Fiffig minitelefonhållare till bilen. Denna produkt kan lätt fästas på ventilationsgallret och lämpar sig för alla telefonmodeller.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Husam Y.
  Husam Y. (2016-06-04)
 • Produktfoto av Jarkko U.
  Jarkko U. (2016-01-07)
 • Produktfoto av Jarkko U.
  Jarkko U. (2016-01-07)
 • Produktfoto av Jarkko U.
  Jarkko U. (2016-01-07)

Våra kunders produktvideor

4/5 Pieni ja helppokäyttöinen teline kännykälle. Toimii ja pysyy hyvin paikallaan, mutta ajanmyötä tulevat metallisisukset näkyviin kiinnitysjalasta.
Jarmo - Porvoo, Finland - ()
4/5 Edullinen. Pitää puhelimen hyvin paikallaan (IPhone5) Hieman suppea venyvyys ajatellen kookkaampia puhelimia. Helppo siirtää paikasta toiseen tarvittaessa. Minusta on hyvä, kun teline ei lukkiudu ritilään, sen vuoksi helppo irroittaa, tosin lähtee myös puhelimen mukana pois, ellei pidä telineestä kiinni kunnolla. Ehdottomasti rahan arvoinen.
Markku N. - Espoo, Finland - ()
4/5 hieman hitaampi toimitus

hyvä ja kauneudenhoitotuotteet

Olen erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen

latuyet todella suuri, kun puhelinta käytetään pitämättä
Nguyen D. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Kyseinen puhelimenpidike toimii mainiosti, mikäli auton tuuletusritilä on tarpeeksi jäykkä. Muuten puhelin tukeen asetettuna valahtaa alaspäin. Itsellä toiminut todella hyvin ja olen hinta/laatu suhteeseen oikein tyytyväinen. Ainut - tulee siitä että puhelinta ei pysty kääntämään telineessä, vaan koko telinettä pitää kääntää !
Rami . - Tampere, Finland - ()
5/5 Tosi hyvä ja näppärä teline autoon. Tilasin itselleni kaksi kappaletta, toinen oas jatkuvasti ja toinen liikkuu reissu kun liikumme kollegan autolla. Ladattaessa puhelin kuumeni huomattavasti mutta nyt ei ole lämpöongelmaa kun on kiinnitettynä tuuletusritilään.

Suosittelen tuotetta helppona, toimivana ja edullisena.
Jarsa - Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Pikkunäppärä puhelinteline joka kiinnitetään auton tuuletusventtiilien ritilään. Toimii hyvin, mikäli vaan tuuletusritilän korkeussäätö on tarpeeksi jäykkä. Toisessa autossa meillä puhelimen paino vetää ritilän ala-asentoon ja sitä kautta puhelin jää vinoon. Toisessa autossa toimii moitteetta. Tuote ei ole hinnalla pilattu, varsinkin kun muualla myydään täysin vastaavaa tuotetta 15-20€ hintaan.
Mika N. - Vihtijärvi, Finland - ()

Telefonställning mini

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Fiffig minitelefonhållare till bilen. Denna produkt kan lätt fästas på ventilationsgallret och lämpar sig för alla telefonmodeller.


54 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter