Långhalsad mobilhållare med krokodilklämma
Flexibel mobiltelefonhållare med öppning på max 97mm. Klämman kan enkelt sättas fast exempelvis på nattduksbordet eller i bilen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-05-16)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-05-16)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-11-18)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-11-18)

5/5 Todella tukeva ja hyvä. Vahva klipsi, joka aukeaa tarpeeksi isoksi eripaksuisiin kiinnityskohtiin. Hinta-laatu-suhde on hyvä! Pidike on kätevä esim. autossa kun katsoo kännykästä videota/ohjelmaa eikä jaksa pitää puhelinta kädessä montaa tuntia.. Myös kokkaillessa pidike on pöydänreunassa näyttämässä reseptiä. Huippu juttu videoiden tekemiseen (kun kuvaa itseä). Saa nostettua naaman tasolle eikä kuva tule alhaalta (jos puhelin pöydällä). Suosittelen!
- Espoo, Finland - ()
4/5 Sopii joka paikkaan. Pysyvyyttä ohuessa kappaleessa voi parantaa laittamalla väliin jotakin. Sopii myös kaikenkokoisille puhelimille ja kaikenlaisiin tilanteisiin: kuvaamiseen, navigointiin, selfien ottoon...
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Odotin telinettä, jota olisi helppo käyttää mutta se olikin todella hankala ja tarvitsee voimaa. Jos teline on ainoastaan tarkoitettu yhteen asentoon ja pysyvään paikkaan niin se varmaan sopii siihen erinomaisesti mutta jos sitä haluaa siirrellä ja vaihtaa asentoja niin helpommalla pääsee kun käyttää jeesusteippiä :-p
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvän oloinen kapistus. Leuvat pitävät luotettavasti tuntuisesti telineen paikoillaan. Musta oli itsellä hyvännäköinen, eikä mitenkään halpiksen oloinen.

Myös kännykän puoleiset leuvat on hyvin muotoiltu ja puristus tuntuu juuri sopivalta puhelimelle. Eritätin vahva ja jämerä vaijeri, kahden käden saa sen väännellä muotoonsa. Suosittelen ostamaan kaksi näitä, jotta saa muotoiltua molemmat omiin tarkoituksiin :)

Ainoaksi huonoksi puoleksi jää pitkän vaijerin heiluminen. Kännykkä jää pienehkösti heilumaan joksikin aikaa, mikä voi esim nauhoituksen alussa olla häiritsevää.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Inttiin aivan ehdoton kapistus. Toimii monella eri kännykällä ja jaksaa myös pitää puhelimen ylhäällä vaikka olisin laturissa/kuulokkeet kiinni.
- Kauvatsa, Finland - ()
5/5 Muutaman kuukauden käytön jälkeen toimii kuin uusi, varsi on vieläkin hieman turhankin jäykkä, mutta pitää hyvin asentonsa hieman painavammankin puhelimen kanssa. Pöydän paksuus olisi hyvä olla noin 3-3.5cm luokkaa. ohuempaan pöytään ei kiinnity kunnolla, väliin voi toki laittaa jotain, esim leveän pyyhekumin tai vaikkapa tekonahkapalasen, jolloin ohuempaan pöytään saa hieman lisäpaksuutta ja telineelle paremman pidon.
- Kotka, Finland - ()

Långhalsad mobilhållare med krokodilklämma

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Flexibel mobiltelefonhållare med öppning på max 97mm. Klämman kan enkelt sättas fast exempelvis på nattduksbordet eller i bilen. Perfekt när du exempelvis vill kolla film från luren när du ligger i sängen.

 


Medföljer:

 • 1 x Telefonställning

 

Garanti:

3 månader