Gripklo ställning för iPhone 5/5S/5C
Använd denna robusta och pålitliga hållare för din Iphone när du kör! Denna hållare är ett måste för att använda din iPhone för navigation och musik i bilen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Karoliina M.
  Karoliina M. (2014-10-27)
 • Produktfoto av Ville A.
  Ville A. (2014-10-24)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-07-17)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-07-17)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ihan hyvä ostos. Hyvin jaksaa pitää painavammankin puhelimen paikoillaan ja imukuppi pysyy lasissa hyvin. Leuka aukeaa tarpeeksi paljon leveämmällekkin luurille.
- Joutsa, Finland - ()
4/5 Autossa keskellä tuulilasia juuri sopivalla korkeudella. Kiinnitin -10 pakkasella ja kiinni on pysynyt siitä saakka (tippa vettä tai sylkeä imukuppiin niin pitää).

Puhelin on sinällään hankala laittaa ja ottaa irti telineestä. Yhdellä kädellä ei oikein lähde mitenkään irti ilman että puhelin pyörii pitkin auton lattiaa. Ajossahan puhelimeen ei saa koskea, joten lähtökohtaisesti käytössä on kaksi kättä ;)
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Klipsin jäykkyys riittävä ja nivel toimiva. Imukupissa ja sen pitävyydessä olisi toivomisen varaa. Hinta oli kohdallaan. Kokonaisuudessaan ostos kannatti.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Loistava laitos! Istuu tukevasti lasissa, ja jaksaa hyvin pitää painavammankin (BV5000) puhelimen! Helpottaa navigaattorin käyttöä, eikä huoju ja heilu, niinku yleensä edulliset mallit!
- Hauho, Finland - ()
5/5 Montaa telinettä kokeilleena tässä paras pito ikkunassa, ei ole vielä pudonnut kertaakaan (ikkunasta eikä kännykkä telineestä), talvitestejä odotellessa. Ei hirveästi säätömahdollisuuksia.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Teline pitää puhelimen kiinni tukevasti. Puhelimen kiinnittäminen klipsiin hieman hankalaa, samoin puhelimen suunnan säätäminen oikeaksi. Säätämistä ei onneksi tarvitse tehdä kuin kerran, koska kiristys pitää telineen samassa asennossa. Imukuppi pysyy tiukasti kiinni lasissa, mutta muissa pinnoissa ei ollenkaan. Ei auta, vaikka pinta on vaakasuora.

Haukkuu hintansa kevyesti enkä kadu ostosta.
- Helsinki, Finland - ()

Gripklo ställning för iPhone 5/5S/5C

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Använd denna robusta och pålitliga hållare för din Iphone när du kör! Denna hållare är ett måste för att använda din iPhone för navigation och musik i bilen.

 


Specifikationer:

 • Lätt att få i önskad position
 • Skruvar möjliggör åtdragning när telefonen är i önskat läge.

 

Medföljer:

 • 1 x Bilställning

 

Garanti:

3 månader