Mobilhållare till bilen
Denna produkt är supersmart! Fäst den enkelt på en plan yta i bilen, t.ex. instrumentbrädan, och du har ett bra ställe att förvara din mobil.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Anssi M.
    Anssi M. (2014-01-05)

5/5 Sopii autoon hyvin, mutta vain oven puolelle. Käytettävyys hyvä ja siihen voi sujauttaa vaikka kännykän kun autoon istahtaa. Ostos mielestäni hyvä ja asiallinen ja hintakaan ei päätä huimannut.
- Jurva, Finland - ()
5/5 Tosi hyvä ja halpa ostos. Saa puhelimen käden ulottuville autossa. Tähän sopii monenlainen puhelin, ei vain jokin tietty merkki. Olen ollut ostokseen tosi tyytyväinen.
- Kuopio, Finland - ()
2/5 Alkuperäisenä tosi huono, mutta onneksi sitä pystyi helposti modaamaan, kun muovi niin pehmeää. Eli puhelinta ei pystynyt käyttämään kiinnikkeessä ollessaan yhtään, kun kosketusnäytön alaosa jäi piiloon, mutta kun leikkasi edestä sopivasti pois sekin nyt onnistuu. Voi vaikka soitella ajaessaan kun on handsfree. Tarra oli tosi huono, pitänty juuri mitään. Nyt on ihan erilainen kiinnitys ruuveilla toisenlaiseen kännykkätelineeseen, mihin ei oma kännykkä sopinut, mutta tuli auton mukana. Näin siitä tuli ihan hyvä, ieveämpi puhelin ei varmaan mahtuisi. Alkuperäöisenä käytettävyys yksi tähti, jos sitäkään (kun ei edes pysynyt tarralla paikallaan), modattuna ehkä 4 :)
- Lempäälä, Finland - ()
3/5 Tuotteen tarrasysteemi ei ollut toivotulla tavalla laadukas. Paljon parempia ovat mekaanisella kiinnityksellä varustetut kännykkätelineet. En suosittele tätä tuotetta.
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Täysin turha värkki ainakin mun puhelin ei mahtunu (S5) ja heikko tarrakiinnitys, painoin mäkehen, jollekkin voi sopia, mulle ei tehny vaikutusta...
- Eteläinen, Finland - ()
5/5 Puhelin pysyy paikallaan ja sopii vähän järeemmällekin työpuhelimelle!

Suosittelen tätä jos omistaa työpuhelimen jossa on paksuutta ja leveyttä

en löydä mitään miinus puoleista asiaa.

Liima pinnasta ei tiedä vielä, miten pysyy.
- Kuhmoinen, Finland - ()

Mobilhållare till bilen

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Denna produkt är supersmart! Fäst den enkelt på en plan yta i bilen, t.ex. instrumentbrädan, och du har ett bra ställe att förvara din mobil. Nu slipper du rota runt i väskan efter telefonen utan vet alltid var den befinner sig när det börjar ringa.

Specifikationer:

  • Storlek: 7x3.5x6.5cm
  • Färg: Svart

Produkter du kanske är intresserade av: