Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Inverter 100W

4/5 Autoon kätevä ja pieni kokoinen invertteri. Saa ladatttua läppärin yms.

Kulkenut auton hanska lokerossa nyt vuoden verran ja toimii hyvin jakaikki kokeilemani laitteen on sen tuottaman sähkön hyäksyneet.
- Piikkiö, Finland - ()
5/5 Tuote toimii kaikin puolin ja täyttää kaikki kriteerit mitä luvattiinkin, erittäin halvalla hinnalla siis erittäin laadukas tuote! Tuotteessa ei ollut mitään moitittavaa ja suosittelen sitä muillekkin.
- Turku, Finland - ()
3/5 Ostin tämän aurinkosähkö järjestelmääni. Tuote oli muutoin ihan ok, mutta tupakansytyttimen pää ei pysynyt tulpassaan. Olisiko ollut liian kireä jousi syyllinen. Vaihdoin pään ja toimi sen jälkeen hyvin.
- Espoo, Finland - ()
5/5 autossa oiva apu kun lataat verkkolaturilla laitteita. esim miniläppärin lataaminen onnistuu. on myös toimiva ylikuumenemis suoja. näppärän kokoinen laite. hinta laatu on kohdallaan.
- Muurla, Finland - ()
2/5 Jokun mielestä sähköiskun vaara,,pikku virtaa jakaa hyvästi.tominut autossa ja mp laitteille jossa ei ole 12v saatavana.ei saatu säköiskuja oikein käytettynä kay usemmalaisella pistokkeelle.suosittelen varauksella,esim lapsiperheet voi harkita tarkoin
- Muhos, Finland - ()
4/5 Loistava tuote läppärille jne. muille pieniruokaisille laitteille. Mökin aurinkosähköllä tuiki tarpeellinen laturille ja läppärille. Pieni kokoisena helppoa pitää mukana laukussa. Käyttänyt jo paljon ja hyvin on kestänyt.Ei turhia lämpene käytössäkään.
- Ähtäri, Finland - ()

Inverter 100W

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Denna inverter omvandlar bilens 12V till 220V. Du kan därmed använda 220V elutrustning med vanlig stickkontakt även i bilen. Märk dock att effekten är på 100W, så en kaffekokare eller motsvarande enhet som behöver mycket ström, går ej att använda med denna inverter.

 

Specifikationer:

 
  • Mått: 76 x 65 x 36 mm 
  • Nettovikt: 233 g 
  • Bruttovikt: 266 g 
  • Inspänning: DC 10V-15V 
  • Resultat: AC 220V 
  • Märkeffekt: 100W 
  • Överspänning avstängning: DC 14V-16V 
  • Underspänning avstängning: DC 9V-11V 
 
Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: