4x USB billaddare
E-Ville är ledande inom fordonskomponenter.Här hittar du produkter av hög kvalitet päihittämättömään pris. Välkommen!

4/5 Tuote toimii ja on ihan kestänyt vaikka onkin auton lattialla takapenkillä lojunut toisen jatkojohdon perässä. Kun laitettiin tabletti ja pari kännykkää ei latausvirta enää riittänytkään.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Rekkaan laitoin ja ei ole sulanut 24 voltilla.Toimii oikein hyvin siihen mihin on tehty. Tarra jolla aparaat kuuluisi kiinnittää on kyllä onneton niin kuin aina näissä.
- Knaapila, Finland - ()
1/5 Tilasin 2 kpl autoon puhelimen, sähkötupakan yms lataukseen, toimii yhdellä ja kahdella portilla hyvin. jos 3 tai 4 porttia käytössä pätkii. En voi suositella kenellekkään.
- Mynämäki, Finland - ()
3/5 Toimii hyvin, mutta tuli ostettua omasta ajattelemattomuudestaan liian iso härpäke. USB pistokkeiden viimeistelyssä pientä korjattavaa, mutta on toiminut ihan ok.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Odotukset oli liian korkeat - ei halvalla hyvä saa - kuoret ja runko huonolaatusta muovia ja akun kesto 1päivä .
- Espoo, Finland - ()
5/5 Autoissa ladannut puhelimia yms. Suosittelen laitetta lämpimästi.

Kannattaa ostaa tämän lisäksi tupakansytytinjakaja pelaavat hyvin yhdessä ja saat vielä tökättyä tupakansytytinliittimillä olevia vempaimia mukaan.
- Vantaa, Finland - ()

4x USB billaddare

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:


Nu kan du ladda flera USB-apparater samtidigt. Denna USB-delare/laddare får sin ström genom bilens cigarettändaruttag. Du kan ansluta upp till fyra apparater samtidigt som laddas via USB-portar, t.ex. mobilen. På detta sätt är du alltid beredd ute på vägen!

 
Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.

 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: