4x USB billaddare
E-Ville är ledande inom fordonskomponenter.Här hittar du produkter av hög kvalitet päihittämättömään pris. Välkommen!

4/5 Hyvä laturi kun tarvetta ladata monta laitetta yhtäaikaa.

Hinta ja laatu on ok.

Tuote käytössä autossa ja ladattaessa tabletteja,puhelimia ja varavirtalähteitä.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Loisto-ostos. Eipähän tarvi enhää muksujen tapella kuka saa laata puhelimia ja tabletteja autossa ko kaikille riittää paikkoja ;)

Hinta-laatu suhde kohdillaan.

Huono puoli että hieman kuumenee käytössä.
- ..., Finland - ()
1/5 Usb paikkojen määrä on riittävä ja saa usealle laitteelle virtaa. Tilasin laitteen navigaattorille, kameralle ja puhelimen lataukseen. Laite tuottaa niin paljon häiriotä ettei navigaattori saa signaalia ja radiosta katoaa kuuluvuus. Tämä ongelma todettu useammassa autossa.
- Kiiminki, Finland - ()
5/5 Tosi kätevä automatkalla, kun mukana on useampia kannettavia laitteita. Yleensä kun kaikista laitteista loppuu samaan aikaan virta. Hinnaltaan edullinen, en ole löytänyt suomesta tavarataloista vastaavaa laitetta.
- Köyliö, Finland - ()
5/5 Ei voi valittaa, ei varsinkaan tällä hinnalla. Kaikki neljä pistoketta oli käytössä pitkällä matkalla ja virtaa riitti jokaiseen ihan kohtuullisesti.
- Turku, Finland - ()
5/5 ei parempaa laturia voisi olla mullakin kun on navikaattori, tabletti jaoma puhelin sekä puolison puhelin niin saa kaikki lataukseen kun tarvitsee.
- Räihä, Finland - ()

4x USB billaddare

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Allmänt:


Nu kan du ladda flera USB-apparater samtidigt. Denna USB-delare/laddare får sin ström genom bilens cigarettändaruttag. Du kan ansluta upp till fyra apparater samtidigt som laddas via USB-portar, t.ex. mobilen. På detta sätt är du alltid beredd ute på vägen!

 
Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.

 


Garanti:

6 månader