Hub med dubbla 12V-uttag samt dubbla USB
Behovet av elektriska apparater som används i fordon ökar med nästan samma takt som myggorna på sommaren, och med denna hub kan du ansluta upp till 4st enheter samtidigt, från ett enda 12V-uttag.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jussi M.
    Jussi M. (2016-08-11)

5/5 autoon laittanut tämän vaihdelaatikon viereen kaks puoli teipillä kiinni niin on lyhyt matka pistokkeeseen..hyvä käytännöllinen lisä pistoke ja missä on ups myös..
- Tuomikylä, Finland - ()
4/5 Ihan ok laite. Tarvittaessa saa usemman härpäkkeen kiinni. Minun tarpeisiin ihan riittävä. Mitään muuta tästä nyt en tähän osaa sanoa kun ei ole jokapäiväisessä käytössä ja muutenkin aika harvoin toistaiseksi tarvinnut.
- Pudasjärvi, Finland - ()
4/5 Erinomaisen näppärä haaroitin, koska monta laitetta saa ladattua samaan aikaan. Käytetty tyttären mopoautossa; saa penkinlämmittimen virtoihin ja vielä pystyy latailemaan puhelinta. Jonkinlainen kiinnityssysteemi pitäisi kehitellä, koska laite pyörii muutoin lattialla. Voin suositella.
- Pirkkala, Finland - ()
5/5 Minulla on jos jonkinnäköistä härveliä mitä pitää ladata päivän aikana. Tämä oli erinomainen lisä siihen latausrumbaan koska monta laitetta saa ladattua samaan aikaan. Vielä kun saisi kiinnitettyä tämän laitteen fiksuun paikkaan autossa niin kaikki olisi täydellistä. Suosittelen kyllä ihmisille, joiden on liikuttava paljon autolla ja ladattavia tuotteita on paljon
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Toimii, mutta pysyminen auton pistorasiassa ei ole 100% varmaa. Putoaa välillä pois, mutta hintaansa nähden toimiva laite. Plussaa erillisistä virtakytkimistä, jolloin ylimääräisiä pistokkeita ei tarvitse suotta pitää virroissa, ja radiolähettimestäkin voi katkaista virran silloin kun sitä ei käytä. Puhelimen tms. lataukseen silti jatkuva virta saatavilla suoraan laitteesta.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Auton erillaisten vimpainten käyttöön sopiva laitos. Tilaamani jakaja toimii. Toimitusaika hieman yllätti pituudellaan, mutta näinhän Kiina toimitukset vaan tuppaa olemaan.
- Joroinen, Finland - ()

Hub med dubbla 12V-uttag samt dubbla USB

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Behovet av elektriska apparater som används i fordon ökar med nästan samma takt som myggorna på sommaren, och med denna hub kan du ansluta upp till 4st enheter samtidigt, från ett enda 12V-uttag.


Specifikationer:

  • USB-laddning: 5V, 2.1A + 1A
  • 2 x USB-portar
  • 2 x 12V-uttag
  • Enskilda strömbrytare för båda 12V-uttagen

 

Garanti:

6 månader