Hub med dubbla 12V-uttag samt dubbla USB
Behovet av elektriska apparater som används i fordon ökar med nästan samma takt som myggorna på sommaren, och med denna hub kan du ansluta upp till 4st enheter samtidigt, från ett enda 12V-uttag.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo R.
  Timo R. (2018-01-08)
 • Produktfoto av Urpo K.
  Urpo K. (2017-11-28)
 • Produktfoto av Jussi M.
  Jussi M. (2016-08-11)

5/5 toimii erinomaisesti esim. peruutuskameran kanssa, ei tarvitse erillisiä katkaisimia, eikä kytkentöjä jarruvalosysteemiin, kun nämä uudemmat autot ainakin kiukuttelee kaikesta ylimääräisestä.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Ehkä hieman "rouvin" kokoinen mutta kyllä tuote "rinteristä" sijansa löytää ! Ja kun kaksipuolisella teipillä laittaa sopivaan kohtaan kiinni niin kyllä kelepaa...A-P Tapio, Salla
- Salla, Finland - ()
3/5 BT/FM lähettimen "pakollinen" lisäosa. Neliosainen laite (kuvassa kolme). Tiukka sovite, lähetintä ulosvedettäessä tuli "sielukin" mukana, mutta onneksi johdotus ei katkennut.

Sen verran kolhin kkoinen, ettei ole vielä löytänyt autossa paikkaansa. en ole myöskään testannut, riitääkö auton virransyöttö kaikille mahdollisille laitteille, mitä tuohon saisi kytkettyä.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän haaroittimen fm-lähetintä varten, koska laitteen pistoke ei käynyt auton tupakansytytin liitäntään sellaisenaan.

Nyt käytän haaroitinta myös sen varsinaisessa tarkoituksessa, eli lataan sen kautta myös puhelinta ja muita elektronisia laitteita ajon aikana.

Tuote on loistava hintaansa nähden. Ainoana miinus puolena olen nähnyt haaroittimessa jokaisen pistokeliitännän yläpuolella olevien virtakatkaisijoiden painoherkkyyden. Tämä aiheuttaa välillä virrankatkeilua elektronisissa laitteissa, jos sattuu tönäisemään kädellä haaroitinta tai pudottamaan jotain haaroittimen päälle. Itse näkisin katkaisijat tarpeettomina. Tuota on tästä pienestä miinuspuolesta huolimatta loistava ja voin suositella tuotetta!
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote lunastaa odotukset täysin .Laadukkaan tuntuinen kädessä ja toiminut moitteetta käytössä.Ratkaisee ongelmia ,jos autossa on vain yksi tupakansytytin virtalähde.Varsinkin tuo usb virtapistoke on hyvä olemassa.
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Ostin Xiaomi Roidmi 2S FM-Lähetin BT international:a varten kyseisen haaroittimen, kun ei käynyt vanhat haaroittimet. Oli yllätykseksi 3 x tupakansytytin pistokepaikkoja katkaisijoilla vaikka oli tiedoissa 2 x.. Se helpotti minun käyttöä, kun tarvitsen kolme paikkaa yht aikaa. Siis On hinnaltaan edullinen ja tosi laadukkaan olonen. Ja tupakansytytin paikkojen välit on suuremmat , jonka johdosta käy leveämmät laitteet (esim. renkaidenpaine varoitin/näyttö)
- Tohmajärvi, Finland - ()

Hub med dubbla 12V-uttag samt dubbla USB

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Behovet av elektriska apparater som används i fordon ökar med nästan samma takt som myggorna på sommaren, och med denna hub kan du ansluta upp till 4st enheter samtidigt, från ett enda 12V-uttag.


Specifikationer:

 • USB-laddning: 5V, 2.1A + 1A
 • 2 x USB-portar
 • 2 x 12V-uttag
 • Enskilda strömbrytare för båda 12V-uttagen

 

Garanti:

6 månader