3D Bilstickers
Allmänt:Roliga 3D dekorationsstickers med vilka du kan piffa upp din bil eller motorcykels utseende. Passar både inuti och på fordonet. Specifikationer:Storlek: 5.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Viljami L.
    Viljami L. (2016-05-17)
  • Produktfoto av Pavel N.
    Pavel N. (2014-03-09)

4/5 Helppo kiinnittää mukana tulevien kaksipuolisten liimateippien avulla...magee, huomiota herättävä hassunkivassa mielessä!

Laitoin auton nokkaan kiinni, näkyy varmaan het monelle.

Tykännyt ja pysynyt tosi hyvin, ottaen huomioon viime kesänä kiinnitin!

Pirun kiva tuote olen tyytyväinen täysin!
- Masala, Finland - ()
4/5 Hauska lisä auton koristeisiin joka ei heti näy, kun vasta liikennevaloissa. Koirantassu koriste on myöskin ostolistalla. Tai sisilisko koriste auton sivupeltiin.

Antaa hauskan yksityiskohdan autolle jota on jo katsottu vuosia ja ehkä menettänyt erikoisuutensa.
- Espoo, Finland - ()
Snygg sticker som till dags dato har hållits på plats i snart ett år.
- Sundom, Finland - ()
3/5 Hyvin kesti myös sateessa. Asennus oli helppoa. Sopiva hinta. Sopi auton merkin ympärille. Poika halusi ostaa. Toimitus kesti varsin pitkään. Ostoksen hintalaatu oli ok.
- Vuorentausta, Finland - ()
5/5 Vaikka tuote ei mennytkään Hondaan, voin käyttää sitä toiseen merkkiin. Ihanaa kun ei mennyt hukkaan ja toimii muissakin. Punainen on räväkkäämpi väri, näkyy harmaassa paremmin kuin hopea. Näin saan uudemman ja näkyvämmän luukin autoon. Hinta on mielestäni kohtuullinen ja hyvin on kestänyt pesuja. Mielikuvitus on rajana näitten kanssa. Näillä saa hyvin tuunattu omaa autoaan, juuri sellaiseksi kuin haluaa. :)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hyvän oloinen tuote. Pitää osua kerralla paikalleen liiman tarttuvuuden vuoksi. Olen tyytyväinen :) Hinta- laatusuhde kunnossa. Tuote yllätti laadullaan positiivisesti. Lähes kympin halvempi kuin suomessa ja takuuvarmasti täysin sama laatu.
- Tampere, Finland - ()

3D Bilstickers

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Roliga 3D dekorationsstickers med vilka du kan piffa upp din bil eller motorcykels utseende. Passar både inuti och på fordonet. 


Specifikationer:

  • Storlek: 5.7x15cm