Barn i bilen reflexstickers
Med en bebis i familjen kan man meddela även de andra på vägen om den nya familjemedlemmen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-07-20)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-07-20)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2013-09-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Aivan ihana.

Helppo kiinnittää.

Pysynyt hyvin jo yli puolivuotta!

Vielä kun löytyisi Kaksosista kuvaava olisi kiinnostava, kun kaksoset tulossa piakkois kruisailemaan mukaan!
- Masala, Finland - ()
5/5 Tarrassa on hieno kuva ja liimapintakin on luja. Sopii perheenlisäystä akuutisti odottaviin autoihin tai kuvan hauskuuden kautta myös vaikka liikenteenvaarantajien pyörien tuningiksi. Heijastava pinta on plussaa ja keltainen väri kiinnittää hyvin huomion, mutta yllättävän "kallis" tarra, kun vertaa siihen, että jotkut järjestöt/paikat antavat tarrojaan ilmaiseksi.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Todella mainio tarra autoon,näkee kanssa autoilijat että on jälkikasvua autossa.Itse laitoin teipillä kiinn,jotta pystyy siirtämään autosta toiseen. Suosittelen!.
- Alastaro, Finland - ()
3/5 Annoin vauvaperheelle herätti hilpeyttä. Tulee vissiin käyttöön. Vaatimaton juttu vaatimattomaan hintaan. Hinta laatusuhde ok. En voi sanoa pitääkö tarra kun ei omassa käytössä. Hauska kuva pienissä kehyksissä. Ehkä pienempi kuin odotin. Vaan tuohon hintaan ei paljon odotuksia tietenkään ollutkaan. Eli ostos ihan ok.
- Aittojärvi, Finland - ()
4/5 Piti laittaa autoon, mutta totesimme turhaksi, sillä jäänyt laatikkoon pölyttymään. En ole tyytymätön, mutta meillä ei vaan ole käyttöä tämmöiselle. Ulkonäkö ja materiaali on ok.
- Kirkkonummi, Finland - ()
5/5 Mitäpä tästä nyt kiroittamaan... Liimaa en voi arvostella, kun ei ole ollut liimattuna, mutta hyvin näkyy tarra (osittain heijastava pinta), jopa tummennettujen ikkunoiden läpi. Teipillä kun laittaa lasiin sisäpuolelle niin on paljon pidempikäyttöinen ja voi siirtää autosta toiseen
- Jyväskylä, Finland - ()

Barn i bilen reflexstickers

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Med en bebis i familjen kan man meddela även de andra på vägen om den nya familjemedlemmen. Då kan andra köra försiktigt och alla får en säker resa. Kom ihåg att ta bort damm och liknande innan du fäster den. 


Specifikationer:

 • Mått: 12 x 12 cm
 • Vikt: 2g

Produkter du kanske är intresserade av: