Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Dubbel bilkamera
Med dessa dubbla kameror kan du antingen följa ett större område framåt alternativt vrida en av kamerorna till att filma bakåt.

4/5 Mycket bra produkt, enkelt att titta video i läsplatta.
- Närpiö as, Finland - ()
4/5 hyvä kamera kun laittaa eteen ja taakse kuvaamaan. toimii hyvin. Tässäkin tulee tuo käyttöikä vain nopeasti vastaan -ei kestä ihan mitä vain heittoja...
- Kotka, Finland - ()
3/5 Ihan OK. Kuvalaatu ei vastannut odotuksia ja lyhyt akun (15min?) kesto närästää. Toisaalta, hinta vastaan odotukset, vastasivat juuri hintaa vastaavaksi.

-Jari A
- Suonenjoki, Finland - ()
3/5 Kameran asennus oli helppo. Toimii muuten, mutta automaattiasetuksilla toisen kameran kuva on liian tumma yökuvaukseen. Taaksepäinkuvaus ei minun autossani ole järkevää, kun takaikkuna on niin pieni. Kameroiden asettelu muodostamaan yksi yhtenäinen leveä laajakulmakuva on helppoa. Suosittelen kavereilleni!
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Kuvan laatu ei hääppönen, läpästä hajosi saranat alle viikossa. Kaksi erillistä suunnattavaa kameraa on kyllä hyvä ominaisuus.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Käyttöohjeet uupuu...
- Monninkylä, Finland - ()

Dubbel bilkamera

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Även om ingen vill bli inblandad i en trafikolycka så är det mer sannolikt att vi alla kommer åtminstone vara vittne till en. När det uppstår en olycka utan vittnen kan det finnas två versioner av vad som faktiskt hände.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: