Fordonskamera
Denna kamera har en 120 grader bred vinkel som har stöd för HDMI högkvalitetsvideo överföring. Inbyggd GPS, sparar fordonshastighet, körväg osv. Har en G-sensor som håller ordning på alla data och visar informationen i realtid.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sami S.
  Sami S. (2015-10-24)

4/5 Hintaisekseen ok, imukuppi irtoilee välillä kovassa tärinässä. Työkäyttöön sopiva kun joutuu vaihtamaan autosta toiseen päivittäin. Muistikorttia mukana ei tule mutta sekään nyt ei taida olla yllätys. Toimitus tapahtui ennustetussa aikataulussa.
Jere I. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Autoon ostin ja hyvin toimii. Kuvan tarkuus hintaansa nähden tosi hyvä. Imukuppi pysyy kiinni tuulilasissa "ei kertaakaan irronnu". Ainoa miinus muisti kortti voi luiskahtaa laitten sisään... Saa kyllä ulos kun vähän ravistelee...
Juha V. - Oulu, Finland - ()
5/5 Ostin rouvan autoon, on toiminut hyvin. Käteen tuntuu ihan ok laadulta ja on toiminut moitteetta.

Valitettavasti ei ole vielä saanut kuvattua mitään ihmeellistä liikenteestä, tai no, sehän on hyvä että ei ole sattunut mitään vahinkoa.
Petri L. - Tampere, Finland - ()
5/5 Näppäränkokoinen ja helppo asentaa. Asetukset vaativat hieman paneutumista kokeile-ja-erehdy -periaatteella, mutta siinähän oppii. Toimii muuten hienosti, paitsi että joskus oven sulkemisesta tunnistaa kolauksen ja menee päälle. Sen jälkeen, kun auton käynnistää, onkin kuvausajastus sekaisin ja laite pitää buutata pariinkin kertaan. Normaalisti siis kuvaa looppina 10 minuuttia, mutta parkissa heilahdusliikkeen tunnistin antaa 3 minuuttia tallennusta. Toimii talvellakin ja kuvaa hyvin pimeällä. Hintansa väärti.
Timo N. - Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Olen ihan tyytyväinen ostokseeni, hinta / laatusuhde mielestäni hyvä.

Käyttöohjeet ylimalkaiset ja englanninkieliset, siitä miinus.

Ihan kaikille ei voi suositella, toimintakuntoon asennus ja käyttökin voi olla haasteellista "peräkylän papalle".
Kuisma K. - Hernesmaa, Finland - ()
2/5 Valitettavasti täysin käyttökelvoton tuote. Harmittaa koko ostos. Suosittelen ottamaan selvää tuotteesta mahdollisimman hyvin ennen ostopäätöstä vaikka rahallisesti ei suureesta menetyksestä ole kyse. Vaiva tosin on suuri saada tuote perille ja sen jälkeen kieleksi englanti jotta vai todeta ettei liikenne kamerana tllä tuotteella tee mtiään. Turha kiinalainen lelu. Suosittelen myyjää poistamaan tämän tuotteen myynnistä. Tutkin asiaa ja sain selville että nämä kaikki samat tuotteet on käyttökelvottomia. Kaikki ihmiset ei vaan ole jaksanut valittaa asiasta. Suurimmat taistelijat ovat saaneet jonkin laista videoa aikaiseksi mutta hekin valittavat monestakin asiasta mikä tässä mättää.
Niko P. - Espoo, Finland - ()

Fordonskamera

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Denna kamera har en 120 grader bred vinkel som har stöd för HDMI högkvalitetsvideo överföring. Inbyggd GPS, sparar fordonshastighet, körväg osv. Har en G-sensor som håller ordning på alla data och visar informationen i realtid. Kan anslutas till bilens cigarettändaruttag för extra smidighet.

Specifikationer:

 • 1920×1080P FULL HD högkvalitets resolution
 • Avanceras H.264 video compression teknologi
 • 3 MP kamera
 • 4X digital zoom, från 12cm till obegränsat avstånd
 • 2.7'' högresolutions LCD
 • 3 resolutions inställningar för videotagning
 • 30/60 fps
 • Max 32GB

Garanti:

6 månader

362 SEK + moms
Norm. 453
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter