Rask frakt til Norge
Pålitelig e-handel siden 2006
500 000+ fornøyde nordiske kunder

Våre kunders produktbilder
 • Produktbilde av Petteri R.
  Petteri R. (2017-12-03)
 • Produktbilde av Petteri R.
  Petteri R. (2017-12-03)
 • Produktbilde av Stefan L.
  Stefan L. (2017-01-18)
 • Produktbilde av Stefan L.
  Stefan L. (2017-01-18)
 • Produktbilde av Mika K.
  Mika K. (2016-05-01)
 • Produktbilde av Mika H.
  Mika H. (2016-04-24)
 • Produktbilde av X X.
  X X. (2016-01-03)
 • Produktbilde av X X.
  X X. (2016-01-03)

Våre kunders produktvideoer

4/5 Valo on sopivan konoinen.Valo auttoi selvästi kasveja kasvamaan. Chili piristyi selvästi. Aion koittaa kasvattaa sen avulla mm. tomaatteja. Siemenestä saakka. Valo on aika kirkas. Mielestäni hieman liian kirkas ja puhallin äänekäs asuintiloihin, mutta eiköhän tuohon totu.
- Kangasala, Finland - ()
5/5 Tilasin kyseisen valon jatkaakseni ulkokasvatuksessa olleiden chilien kasvatusta sisätiloissa. Syyskylmästä sisälle siirretyt, jo vähän satoa tuottaneet chilit, alkoivat tuottaa uutta kukkaa alle viikossa valohoidon aloittamisesta.

Tuotekuvauksessa ei suotta varoiteta suuresta valotehosta. Oleskelu samassa tilassa valon kanssa ei itseltäni ainakaan onnistu, sen verran kirkas tuo laite on. Asennus kattoon/verhotankoon mukana tulevilla kiinnitysvälineillä oli helppoa. Laitteessa olevat tuulettimet pitävät hieman ääntä, mutta tuo tasainen ääni ei ainakaan omalla kohdallani ole häiritsevää.

Tuote on laadukas ja tekee sen mitä siltä luvattiin.
- Pori, Finland - ()
3/5 Hyvin on kukille antanut valoa pari vuotta. Chilitkin antaa hedelmiä jopa talviaikaan. Hiukan kova ääni tuulettimessa asuinhuoneitoon, mutta eteisessä ei häiritse.
- Joroinen, Finland - ()
4/5 Toimiva kasvivalo. Käytetty chilin ja paprikan taimikasvatukseen. Tuloksena hyvät ja vahvat taimet. Valo on hyvin kirkas. Ainoa miinus on äänekäs tuuletin. Onnistunut ostos!
- Eurajoki, Finland - ()
4/5 Tehokkaan oloinen lamppu. Vanhat chilit alkoivat kukkia muutamassa päivässä ja uudet alkoivat kasvaa mukavasti. Valo on todella kirkas joten jotain näkösuojaa täytyy laittaa jos sijoittaa sen paikalle missä oleskellaan paljon.
- Turku, Finland - ()
5/5 Mulla lamppu oli autotallin sisällä seinän vieressä ja kukat olivat lattialla. Yksi valo riitti hyvin valaisemaan kaikki kukat. Etäisyys oli n. 130 cm kukista. Kukat olivat talvehtimassa kellarissa.
- Äänekoski, Finland - ()

★★★★★
★★★★★
11 Produktanmeldelser

Produktet kan ikke bestilles på dette tidspunktet
Andre populære produkter i kategorien
Se produktsjefens nyheter her

Du kan også søke etter produkt her:
 • Gratis frakt
 • 30 dagers åpent kjøp

Garanti:

6 måneder

Lignende produkter

Produkter du kan være interessert i: