Rask frakt til Norge
Pålitelig e-handel siden 2006
500 000+ fornøyde nordiske kunder

5/5 Hyvä, laadukas tabletti tosi käyttöön. Muutaman kuukauden käyttäneenä voi todeta, ettei ole pettynyt hankintaan. Erittäin selkeä näyttö, jota voi katsella aivan nollakulmasta. Pelaaminen ja surffaaminen toimivat ongelmitta. Akkukin on tarpeeksi tehokas (8000 mAh), ettei koko aikaa tarvitse latailla. Ehkä hieman kilpailijoitaan raskaampi tabletti pitää kädessä. ONDAa varten tehdyt suojakuoret olisi ollut mukava hankkia samasta kaupasta, mutta ne piti tilata erikseen toisesta kaupasta.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Laadukkaan oloinen tabletti jossa näyttö on erityisen tarkka, kirkas ja kosketuksiin hyvin reagoiva. Tehokas suoritin ja 2 gb:n keskusmuisti pyörittää useampaakin sovelusta kevyesti yhtäaikaa. Myös teräväpiirtovideot toistuu nykimättä. Akun kesto oli alussa media käytössä ja nettisurffailussa noin 4 tuntia, mutta muutaman latauskerran jälkeen akun kesto on vaan parantunut ja virtaa riittää noin 7 tunnin käyttöön. Ilman nettikäyttöä ja videon katselua pidempäänkin. Tämä oli positiivinen yllätys. Wifi toimii hyvin ja nopeasti. Nettiin pääsee myös nettitikun kautta, jonka kytket mini usb-liittimeen adapterilla. Itsellä on Huawei E153 malli ja hyvin toimii. Muistia on tarpeeksi ja lisäähän saa muistikortilla. Kameratkin, etu- sekä takakamera tuottaa kohtuu hyvää jälkeä kunhan valoa on tarpeeksi. Tähän hintaan nähden laatu ja suorituskyky on enemmän kuin kohdallaan.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Tukevan tuntuinen laite. Pelkässä Nettisurffailussa ilman mediaa akku mittari näyttää yhden tunnin jälkeen 70%, 2h/45%, 3h/15% ja videoita katsellessa hyytyy parissa tunnissa. Wi-Fi toimii hyvin ja helppo ottaa käyttöön. Hyvät liitännät ja latausliitäntänä yleinen microusb. Perus ohjelmat toimivia, osa kiinan kielisiä mutta netistä löytyy myös Lontoon murteella vastaavat. Näyttö on loistava ja kosketusnäyttökin kohtuullisen toimiva. Hesarin näköislehti ei oikein toimi (näyttää vain joka toisen aukeaman) mutta digilehti toimii. Yleareena ja juutuubi toimii moitteetta. Kaiuttimen äänenvoimakkuus ei ole hääppöinen mutta korjautuu kuulokkeilla. Kokonaisuutena hinta laatu suhde parin viikon kokemuksella kohdallaan.
- Vuokatti, Finland - ()

★★★★★
★★★★★
3 Produktanmeldelser

Produktet kan ikke bestilles på dette tidspunktet
Andre populære produkter i kategorien
Se produktsjefens nyheter her

Du kan også søke etter produkt her:
  • Gratis frakt
  • 30 dagers åpent kjøp

Garanti:

6 måneder

Lignende produkter

Produkter du kan være interessert i: