Rask frakt til Norge
Pålitelig e-handel siden 2006
500 000+ fornøyde nordiske kunder
Hierontakäsine
  • Hierontakäsine
  • Hierontakäsine
  • Hierontakäsine

Våre kunders produktvideoer

4/5 Hauska ja helposti käytettävä hierontaväline. Mukava lisä esimerkiksi sohvalle oman tai seuran hyvinvoinnin tueksi.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin eli hyvä hankinta. Helpottaa hieromista merkittävästi eli työ helpottuu. Toistaalta kyllä tässä vielä tarvitaan toinen henkilö apuun vaikka jalkojen ja käsien hieronta ihan hyvin onnistuu itse suorittamallakin.
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Näppärä ja helppokäyttöinen hierontakäsine...tällä voi hieroa kaveriakin:) Sopii monenlaiseen hierontaan voiteen kanssa tai ilman. Nyt saa selluliittikin kyytiä!
- Turku, Finland - ()
5/5 Todella hyvä hierontakäsine, täytyy ostaa lisää lahjaksi muille! Tuntuu mukavalta pitää ja todella helppo käyttää. Ainut miinus on ehkä haju, kun vasta avattu paketti.
- Paimio, Finland - ()
4/5 No tähän olen kyllä aika tyytyväinen. Tuotteella saa ihan kivan hierontaefektin aikaiseksi. Tuote on parempi kuin mitä alun perin oletin. Ainut miinus, että pehmeämpiin ihon kohtiin tuote saattaa hieman ”juuttua” käytössä, mutta ongelman voi ratkaista laittamalla jonkin tekstiilin ihon ja hierontakäsineen väliin. Hinta-laatusuhde taas kohdillaan. Voin jopa suositella.
- Uusikaupunki, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta kotioloissa mm.hartioiden ja jalkojen hierontaan.Tuote on toiminut erinomaisesti.Suosittelen tuotetta.Tuote vastasi odotuksia.Suosittelin tuotetta vapaaehtoisporukalle ja moni halusi tilata tuotteen
- Heinola, Finland - ()

Hierontakäsine

★★★★★
★★★★★
12 Produktanmeldelser

Produktet kan ikke bestilles på dette tidspunktet
Andre populære produkter i kategorien
Se produktsjefens nyheter her

Du kan også søke etter produkt her:
  • + Mva (les mer)
  • 30 dagers åpent kjøp

Lignende produkter

Produkter du kan være interessert i: