Rask frakt til Norge
Pålitelig e-handel siden 2006
500 000+ fornøyde nordiske kunder

Våre kunders produktbilder
 • Produktbilde av Taru R.
  Taru R. (2015-11-22)
 • Produktbilde av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-11-20)
 • Produktbilde av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2014-11-20)
 • Produktbilde av X X.
  X X. (2014-06-26)
 • Produktbilde av X X.
  X X. (2014-06-26)
 • Produktbilde av Sebamax
  Sebamax (2014-06-25)
 • Produktbilde av Sebamax
  Sebamax (2014-06-20)
 • Produktbilde av X X.
  X X. (2014-03-19)
 • Produktbilde av X X.
  X X. (2014-03-19)

Våre kunders produktvideoer

5/5 Hyvä hinta/laatu suhde. On toiminut hyvin, vastasi täysin odotuksia. On laadukas ja hyvin kestänyt. Suosittelen kyllä tutuille ja tuntemattomille.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kaiutin on ollut helppo käyttää ja yhdistellä eri laitteisiin. Ollut paljon käytössä ja toiminut moitteettomasti. Mökkiretkillä myös uskollisesti soitellut musaa älypuhelimen spotifyystä.
- Turku, Finland - ()
3/5 Olen käyttänyt tuotetta satunnaisesti, kun olen halunnut hieman paremman äänentoiston kuin puhelimessa, vaikkei tämäkään kaiutin mitään HiFi tasoa ole. Kantama on hyvä, noin 8-10 metriä esteettömässä sisätiloissa. Moitittavaa tulee kuitenkin laitteen käynnistyksen jälkeen tulevasta kovaäänisestä ilmoituksesta jossa ilmoitetaan kiinaksi ja englanniksi että laite on valmis, ja laiteparin voi muodostaa.
- Lieksa, Finland - ()
4/5 Hyvä kaiutin ja vielä kaunis. Laitoin audioliitännän radiosta. Myöskin puhelimesta bluetooth toimii täydellisesti. Ainut huono asia, telakka ei lataa jos on audiokaapeli kiinni, koska liitäntä aukko on niin alhaalla, että kaiutin irtoo osittain telakasta . Vai olenko ymmärtänyt käyttöohjeet väärin. Tässä kuva, kaiutin on vinossa
- Tampere, Finland - ()
5/5 Todella jämäkän tuntuinen ja hyvä äänenlaatu. Ollut aktiivisessa käytössä jo vuoden ja pääosin hyvin on toiminut. Muutaman kerran disconnectannut puhelimesta.
- Humppila, Finland - ()
4/5 Tästä kaiutin hyvällä hintalaatusuhteella. Äänenlaatu on erinomainen ja akkukin kestää todella kauan. Tämän lisäksi mukanaa tulee vara-akku, jota voi käyttää myös vaikka puhelimen lataukseen.

Lisätoiveena olisi että äänenvoimakkuuta saisi hiukan kovemmalle. Jostain syystä laitteen omat ilmoitukset yhteyttä ilmoittaessa ovat erittäin kovaäänisiä, eikä niitä saa hiljennettyä, eikä itse musiikin toistoa saa yhtä suurelle voimakkuudelle.
- Jyväskylä, Finland - ()

★★★★★
★★★★★
25 Produktanmeldelser

Produktet kan ikke bestilles på dette tidspunktet
Andre populære produkter i kategorien
Se produktsjefens nyheter her

Du kan også søke etter produkt her:
 • + Mva (les mer)
 • 30 dagers åpent kjøp

Garanti:

6 måneder

Lignende produkter

Produkter du kan være interessert i: