Vihannesraastin
Tämä raastin tekee vihannesten silppuamisesta ja raastamisesta lasten leikkä! Sinun täytyy vain pyörittää kampea ja vihannekset raastuvat kuin taikaiskusta.

Asiakkaiden tuotekuvat
  • Kuvan toimitti Sipe
    Sipe (2016-07-14)

3/5 Toimii ihan OK, vaatii harjoittelua jotta saa terän aseteltua ja puristusvoiman siten että tekee nauhaa.

Tähän mennessä onnistunut vain kesäkurpitsalla, mutta toiminee ainakin vastaavan kovuisiin vihanneksiin.
- Porvoo, Finland - ()
2/5 Jag ha inte fått varan och anser det bör vara grunden till att kunna bedöma varan ni verkar skoja med mig var är varan jag väntar och väntar ni verkar ha roligt på jobbet kommer ni att bedöma mig eller ska jag göra bedömningen när kommer varan jag vet att detta är inte rätt ställe att skriva på men.
- Nyköping, Sweden - ()
3/5 Jag är nyfiken på att använda den, men det finns ingen riktig bild eller instruktion om hur man ska sätta in de tre olika riv-bladen. det hade varit bra om ni kunde skicka en tydligare instruktion på det även i efterhand för jag tycker att de två hålen som är i varje kant inte har någon funktion utan det är skruven som håller in bladet. det verkar vara en annan modell på den jag fick än den som visas på er bild. ska försöka i helgen att få ihop det
- Trollhättan, Sweden - ()
3/5 lite plastig i sitt utförande, men den gör absolut jobbet :) mycket prisvärd :)
- Tyresö, Sweden - ()

Vihannesraastin

★★★★★
★★★★★
4 - Lue tuotearvostelut

  • TAX FREE! Säästät 24%
  • 30 päivän palautusoikeus
Tämä raastin tekee vihannesten silppuamisesta ja raastamisesta lasten leikkä! Sinun täytyy vain pyörittää kampea ja vihannekset raastuvat kuin taikaiskusta. Helppokäyttöinen laite, joka sopii niin aloittelijakokeille kuin kokeneemmillekkin kulinaristeille. Helppo tapa säästää aikaa kokkauksessa.

Tekniset tiedot:

  • Koko: 27x17x11.6cm
  • Materiaali: muovi & ruostumaton teräs
  • Väri: vihreä
  • Paino: 0.7kg

Takuu:

1 kuukauden