Maksu- ja toimitustavat

e-ville toimii yhteistyössä kotimaisten palveluntarjoajien kanssa, jotta sinulla on käytössäsi turvalliset ja luotettavat maksupalvelut sekä nopeat ja kätevät toimitustavat.

Lue lisää:
Lasku, osamaksu ja tilisiirto
Verkkopankit
Luottokorttimaksaminen
Muut maksutavat
Maksupalvelun tarjoaja
Toimitustavat 

Lasku, osamaksu ja tilisiirto

e-ville toimii yhteistyössä Klarnan kanssa. Voit tilata tuotteita laskulla, jolloin tuotteen lasku toimitetaan kotiisi tuotteen saapumisen jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit tilata osamaksulla ja maksaa ostoksesi sinulle sopivissa osissa. Lisätietoja Klarna-maksuista saat osoitteesta www.klarna.com/fi/tietoja-meista
 

 Laskulla maksaminen

 

Verkkopankit

Voit maksaa kätevästi kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla. Verkkopankkipalvelut tarjoaa kotimainen Checkout.fi -palvelu.

Verkkopankkimaksut

Luottokorttimaksaminen

Voit maksaa turvallisesti luottokortilla, oli sinulla sitten Visa, Mastercard, American Express tai jokin muu Suomessa käytetty luottokortti. Luottokortin tietoja ei tallenneta maksutilanteessa ja maksut käsitellään turvallisesti Checkout.fi -palvelun kautta.

 

Luottokortit

Muut maksutavat

Voit maksaa myös kännykällä tai kätevästi Paypal-palvelun kautta.
 

Muut maksutavat

Checkout Finland Oy
2196606-6
Hämeenkatu 6 A
33100 TAMPERE
Finland

asiakaspalvelu@checkout.fi
Puh. 0800 552 010 (ma-su 6.00-23.00)

Palvelun kuvaus
Checkout on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Tutustu tarkemmin Checkout.fi maksuehtoihin osoitteessa: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Tilaamasi tuotteet toimitetaan matkaan Mäntsälän varastoltamme. Mikäli tilasit useampia tuotteita niin toimitukset voivat tapahtua useammassa erässä varastotilanteesta riippuen. Toimitus on ilmainen yli 70€ tilauksiin. Näet ajankohtaisen toimitusajan aina kunkin tuotteen tuotesivulla sekä kassalla.
Huom! Koronaviruksen vaikutukset toimituksiin ovat tällä hetkellä minimaaliset. Voit halutessasi tarkastaa ajantasaiset tiedotteet täältä.

Toimitukset

Tuotteet toimitetaan Matkahuollon tai Postin toimituksilla valitsemallasi tavalla. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää toimitushetkestä. 

 

Matkahuolto - lähellä
Paketti toimitetaan Matkahuollon noutopisteelle. Voit itse määritellä haluamasi noutopaikan Matkahuollon pakettiautomaatteihin tai Matkahuolto-asiamies -toimipaikoille. 

Matkahuolto - kotijakelu
Paketti jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä. Paketti toimitetaan vastaanottajalle noin 1-3 vuorokauden kuluessa. Paketti jaetaan vastaanottajalle ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.

   

Posti - Postipaketti ja pakettiautomaatti
Paketti toimitetaan Postin toimesta Postin noutopisteisiin sekä halutessasi myös pakettiautomaattipisteisiin. Voit valita haluamasi toimituspisteen tilausta tehdessäsi. 

Posti - kotiinkuljetus
Paketti toimitetaan Postin toimesta ilmoittamaasi kotiosoitteeseen. V
oit itse valita kotiin saapuvan paketin toimitusaikaikkunan paketin ollessa toimituksessa. 

Nouto myymälästä
Voit myös tilata tuotteelle noudon e-villen myymälästä Mäntsälästä.

 


InicioInicio

¿Está pagina fue de ayuda?
Sí 0
No 0
Error/Incorrecto 0