Diel Sport Auriculares Inalámbrico
Reproduce tu música favorita directamente en tus auriculares inalámbricos, solo tienes que pasar tu música a la memoria incorporada de 4GB.

4/5 Ihan hyvin pysyy päässä ja toimii! Hyvä ostos tuohon hintaan.

Olen käyttänyt tuotetta pääasiassa kuntosalilla ja juostessa.

Vastasi odotuksia ja äänenlaatukin on hyvä.
- Littoinen, Finland - ()
5/5 Hieno laite, pienet näppäimet, piiloutuu niskaan ja toimii paremmin kuin perinteiset korviin työnnettävät kuulokkeet. Kestää tukevasti paikoillaan ja ei paina. 8G muistikortti täyttä asiaa. käyttöohjetta ei löytynyt mutta käyttö oli helppo oppia.

Äänenvoimakkuuden säätö löytyi hetken räpläämisen jälkeen, uloimpia nappeja painamalla pitkään. Tätä voi suositella!
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Kappaleenvaihtonappi hajosi, kun painoin sitä ensimmäisen kerran, mutta sain sen juotettua takaisin. Äänenlaatu ihan kelpo, akunkesto ei huimaa päätä. Kätevä lenkillä, kun ei tarvitse murehtia johdoista :)
- Kauhava, Finland - ()
Hi! Rakasti yksikkö, käyttää sitä työssä ja vapaa-aikana! Mikään täällä monta kirjoittaa, että ääni ei kuulu ohjaus! CO asetus on ääni, löytyi heti, paina vasenta painiketta kytkin kappaleet kuulostavat vähentynyt, ja painat oikealla lisätään! Ääni on selkeä! Lupasi lähettää 4GB muistia, ja yllätyksekseni ja iloa lähetti 8GB, kiitos, ystäväni, toivon laite miellyttää minua pitkään pitkään aikaan! Olen itse Venäjän, asun Ruotsissa, en tiedä suomeksi, käännetty kautta online-kääntäjä, koska hän vie tiedätte, koska olen pahoillani virheistä! Zhelayuhoroshego koko kesän, onnea! Sergei.
- Skillingaryd, Sweden - ()
4/5 Hintansa väärti, toimiva soitin. En odottanut tältä mullistavia, mutta yllätyin positiivisesti laitteen akun kestosta (ainakin työmatkapyöräilyssä kestää muutaman päivän eli joitain tunteja ainakin) ja käyttömukavuus on juuri sitä mitä hain: eli ei johtoja, vaan pelkät napit korvissa. Ei tarvitse ohjelmia toimiakseen, ja muisti ihan riittävä. Kesti käytössä reilu puoli vuotta, mutta siihen ehti kyllä tulla jo ihan kiitettävän monta tuhatta ajokilometriä musiikin siivittäminä. Ja hajosi lähinnä säilytyksen takia, jos pidät lenkkien välillä muualla kuin kassissa (missä on muuta roinaa) niin kestänee sulla paremmin :D
- Turku, Finland - ()
4/5 Toisin kuin tuotekuvaus antaa ymmärtää, tuotteessa ei ole sisäistä muistia vaan mukana tuli 8 gt:n micro sd -kortti. Toisin kuin edellisissä arvosteluissa väitetään, äänenvoimakkuutta voi säätää pitämällä kappaleenvaihtonäppäintä pohjassa. Tuote ei vaikuta rakenteellisesti kovin kestävältä. Pysyvät hyvin päässä juostessa. Mukana ei tullut kuvissa näkyvää manuaalia. Tuotteessa oli myös FM-radio mukana, joka toimii kun sd-kortti ei ole sisällä, ja se poikkesi hieman muotoilultaan kuvien tuotteesta pienien yksityiskohtien osalta.
- Vaasa, Finland - ()

Diel Sport Auriculares Inalámbrico

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Reproduce tu música favorita directamente en tus auriculares inalámbricos, solo tienes que pasar tu música a la memoria incorporada de 4GB. Ideal para cuando estés haciendo ejercicio, ningún cable se enredara en tu camino.

 

Especificaciones técnicas:

- Potencia: 2x10mW
- USB 2.0 con soporte para
- Soporte de archivos: MP3, WMA
- Función de memoria de 2GB
- Sistemas operativos: Windows 98/ME/XP/Vista, 9 para Linux, Mac OS 10
- Carga a través del puerto USB
- Respuesta de frecuencia: 20Hz-20KHz
- S / N:> 80 dB
- LED indicador


Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: