USB Hub 2.0 10 Puertos
Ten este USB hub y conecta todos dispositivos que usen conexión USB. Ideal para ordenadores que solo proveen 1 o 2 puertos.
  • USB Hub 2.0 10 Puertos
  • USB Hub 2.0 10 Puertos
  • USB Hub 2.0 10 Puertos

4/5 ihan hyvä läppärin kanssa ei tartte poistaa piuhoja kokoajan.olen suositellut muille .laatu ja hinta suhde kohahdallaa.

kyllä kannatti ostaa.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Oli mitä tuotteelta odotinkin, toimii moitteettomasti. Hinta sopiva ja olen jo suositellt tuotetta ystävilleni. Tälläkin hetkellä kaikki paikat on käytössö ja ytyä riittää muuntajan tukemana.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
2/5 Töpseli on liian lyhyt, että saisi virtajohdon seinään. Pitää ostaa sellainen jatkojohto mihin kiikkerästi saa laitettua verkkovirtaa tai sitten ei laita verkkovirtaa ollenkaan vaan se mikä usb tulee. Jos laittaa verkkovirtaa kanssa saa jännitettä lisää ja se on hyvä jos lataa esim. kännykän akkua minkä käyttöikä on loppumassa.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Tietokeneen usbit loppuu hyvin äkkiä ja tällähän niitä saa lisää. On vain hidas ilman erillistä virtalähdettä. 1-3 laitetta liitettynä niin toimii vanhemmallakin koneellla. Itellä on joakine usb jaettu eri palikoilla, joista osa toimii paremmin kuin tämä, osa on taasen seinäkoristeena.

Hintaansa nähden toimiva vekotin.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuote saapui odotusten mukaisesti pikaisesti. Tuotteen toimivuus ollut vaihtelevaa. Lisävirta johdolla on vaikeuksia pysyä paikalla. Välillä kadottaa yhteyden usb portteihin koneessa. Tuotte on kummiskin toiminut pääsääntöisesti.
- Oulainen, Finland - ()
3/5 Mukana tullu virtalähde iloinen yllätys.

Ledeistä 3 kierossa, taittunut kasaamisen yhteydessä. Helppo korjata mutta kertoo laadusta. Toimii tasan niinku pitääkin.
- Kokkola, Finland - ()

USB Hub 2.0 10 Puertos

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Ten este USB hub y conecta todos dispositivos que usen conexión USB. Ideal para ordenadores que solo proveen 1 o 2 puertos. Fácil de usar, ya que no requiere de ningún programa para su instalación, solo conecta y usa (plug and play).

 

Especificaciones técnicas:

- 10x USB 2.0 480Mbps
- No requiere programas especiales, sistema plug & play
- Requisitos del sistema:

  • Puerto USB 2.0 disponible
  • Sistema operativo Mac OS / Windows

Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: