USB Hub 2.0 10 Puertos
Ten este USB hub y conecta todos dispositivos que usen conexión USB. Ideal para ordenadores que solo proveen 1 o 2 puertos.

4/5 ihan hyvä läppärin kanssa ei tartte poistaa piuhoja kokoajan.olen suositellut muille .laatu ja hinta suhde kohahdallaa.

kyllä kannatti ostaa.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Oli mitä tuotteelta odotinkin, toimii moitteettomasti. Hinta sopiva ja olen jo suositellt tuotetta ystävilleni. Tälläkin hetkellä kaikki paikat on käytössö ja ytyä riittää muuntajan tukemana.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
3/5 Tietokeneen usbit loppuu hyvin äkkiä ja tällähän niitä saa lisää. On vain hidas ilman erillistä virtalähdettä. 1-3 laitetta liitettynä niin toimii vanhemmallakin koneellla. Itellä on joakine usb jaettu eri palikoilla, joista osa toimii paremmin kuin tämä, osa on taasen seinäkoristeena.

Hintaansa nähden toimiva vekotin.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tuote saapui odotusten mukaisesti pikaisesti. Tuotteen toimivuus ollut vaihtelevaa. Lisävirta johdolla on vaikeuksia pysyä paikalla. Välillä kadottaa yhteyden usb portteihin koneessa. Tuotte on kummiskin toiminut pääsääntöisesti.
- Oulainen, Finland - ()
3/5 Mukana tullu virtalähde iloinen yllätys.

Ledeistä 3 kierossa, taittunut kasaamisen yhteydessä. Helppo korjata mutta kertoo laadusta. Toimii tasan niinku pitääkin.
- Kokkola, Finland - ()
1/5 Ei toiminut HP läppärin kanssa
- Helsinki, Finland - ()

USB Hub 2.0 10 Puertos

★★★★★
★★★★★
11 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Ten este USB hub y conecta todos dispositivos que usen conexión USB. Ideal para ordenadores que solo proveen 1 o 2 puertos. Fácil de usar, ya que no requiere de ningún programa para su instalación, solo conecta y usa (plug and play).

 

Especificaciones técnicas:

- 10x USB 2.0 480Mbps
- No requiere programas especiales, sistema plug & play
- Requisitos del sistema:

  • Puerto USB 2.0 disponible
  • Sistema operativo Mac OS / Windows

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: