Rompecabeza 3D | Big Ben
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Dani T.
    Dani T. (2015-09-13)

4/5 Tuote ihan ok ja siisti hyllyllä. Lisää mielenkiintoa ja haastavuutta kun kokoaa ilman ohjeita. Hyvä ajanviete toviksi aikaa. Hintakin ihan ok. Mukava koota ja itsellä jo toistakymmentä erilaista hyllyillä koottuna.
- Orivesi, Finland - ()
5/5 Etukäteen arvelin että tämä "laatikkomainen" palapeli olisi vasemmalla kädellä tehdävissä, mutta yllätyksekseni tästäkin löytyi sopivasti haastetta. Laatu oli jälleen kerran erinomainen eikä missään vaiheessa tullut mieleenkään käyttää tukiliimauksia - palaset vain napsahtivat paikoilleen hiukan houkuttelemalla.
- Pohjankuru, Finland - ()
4/5 Peli oli ihan näppärä kasata. Joitain osia joutuu leikaamaan, kun kohdistusosat eivät sopineet paikalleen. Pari osaa liimattiin niin ei murene :)
- Laukaa, Finland - ()
3/5 Hauska ja helpohko 3D-palapeli. Joululahjaksi ostin lapsille. Tässä Big Ben -palapelissa oli osa palojen yhtymäkohdista huonommin kiinnipysyviä kuin ostamassani Eiffel Tower -palapelissa.
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Hienoja,hyvin vierähtää parituntia ku kasailee.

hyvät ja selkeet ohjeet omastanmielestä.

Vähän ku käyttäis liimaa lopussa nii sais näyttämään vielä paremmalta.
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Hommasin yhden 3D palapelin siskon tytölle lahjaksi. Nyt toivoi lisää, niin ostinpa muutaman...
- Helsinki, Finland - ()

Rompecabeza 3D

Big Ben

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.