Alarma para Puertas o Ventanas
El ladrón saldrá corriendo una vez el sonido ensordecedor empieza a sonar sin parar.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Niko T.
  Niko T. (2016-12-22)
 • Foto del producto de Aleksei G.
  Aleksei G. (2015-08-06)
 • Foto del producto de Mikael N.
  Mikael N. (2014-08-16)
 • Foto del producto de Mikael N.
  Mikael N. (2014-08-16)
 • Foto del producto de Arttu O.
  Arttu O. (2014-07-13)
 • Foto del producto de Artil S.
  Artil S. (2014-07-06)
 • Foto del producto de OldBoy40
  OldBoy40 (2014-04-18)
 • Foto del producto de Joona R.
  Joona R. (2013-09-26)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Tämä tuote oli minulle positiivisesti yllättävä huolimatta sen pienuudesta. Sitä ajatteli ensin, että eihän tuosta lähde edes ääntäkään, mutta se ei pitänyt paikkaansa. Minulla se on ulko-oven sisäpuolella rivarissa ja oon tyytyväinen tähän asti ja varmaan jatkossakin...
- Palokka, Finland - ()
5/5 Käytän laitetta ovessa, jota eläimet eivät saa avata. On toiminut moitteettomasti ja myöskin toimii hyvänä pelokkeena kateille. Ei ole ollut ongelmia hankinnan jälkeen!
- Lahti, Finland - ()
3/5 No juu kyllähän tuo nyt menee jos jotain kohdetta haluut hieman "vahtia"..Niin toki se "äänekkyydellä" karkoitta sellaiset hiipparit pois nopeasti mihinkä heidän pitäisi mennä hiiren hiljaa..Ainakin heidät karkoittaa varmasti. Mutta hinta ja laatu OK,, Eipä tuossa nyt sen ihmeellisempää ole.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Käytän hälytintä kodinturvana parvekkeenovessa. Laite on hyvin yksinkertainen ja helppo käyttää. Toimii niinkuin tuoteselostuksessa on luvattu.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen oveen hälyttimeksi. Positiivista tuotteessa oli se, että edullisesta hinnasta huolimatta tuote sisälsi myös pariston. Toimiva tuote!
- Forssa, Finland - ()
2/5 Hyvä idea ja edullinen hinta. Laatu on kuitenkin jäänyt puolitiehen. Patterien kantta irrottaessa meinasi samalla irrota koko kuori.

Hälytysominaisuus toimii herkästi. Heiveröisyyden takia sen saa tosin vaimennettua ilman kytkintäkin parissa sekunnissa. Jos olisi hieman vankempi olisi ok.

Kiinnitykseen voisi olla jokin muu vaihtoehto kun tarra. Tämä sopii pidettäväksi reissussa mukana, mutta koska siinä on vain tarra pitää se uusia joka käytön jälkeen. Vaikka "karhutarra" olisi parempi. Sitä ei tarvitsisi repiä heiveröisestä laitteesta joka kerta vaihdettaessa irti. Magneetti vielä parempi tosin kuinka usein ovissa tai ikkunoissa on sopivasti metallia?
- Nummela, Finland - ()

Alarma para Puertas o Ventanas

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

¿Con miedo de que personas indeseadas entren a tu hogar cuando estés muy cómoda durmiendo en tu cama? Pues esta alarma para puertas y ventanas es el ideal para ti. Solo lo tienes que instalar en la puerta de tu hogar, ventana o hasta en la puerta de tu armario, si alguien abre la puerta o ventana, el circuito se romperá y tu alarma se disparara emitiendo un sonido de hasta 90 dB. El ladrón saldrá corriendo una vez el sonido ensordecedor empieza a sonar sin parar.

 

Especificaciones técnicas:

- Montado en la puerta o ventana, después de que el dispositivo detecta los ladrones no deseados a través del sensor
- Timbre 90 dB
- Dimensiones: 62 x 30 x 20 mm.
- Funciona con tres pilas de botón

 

El paquete incluye:

- 1x Alarma


Garantía:

6 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock over 5 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares

Products you might be interested in: