Dispositivo de Escucha para Espionaje
Al llamar podrás escuchar todo lo que digan a través del teléfono aunque no estés en el cuarto.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de OldBoy40
    OldBoy40 (2015-04-04)
  • Foto del producto de OldBoy40
    OldBoy40 (2015-04-04)
  • Foto del producto de Arttu O.
    Arttu O. (2014-07-24)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Toimii ainakin soneran liittymillä. Pin-koodi pois päältä maltilla, voit joutua tekemään senkin pariin otteeseen. Kuuluvuus yllätti+++, ja vaikka materiaali saattaa tuntua rimpulalta se on kestävä. Mutta muista, että salainenkuuntelu on laissa kielletty.
- Lievestuore, Finland - ()
4/5 Toimii. Oli joku tuotearvostelija havainnut ja kirjoittanut ongelmasta ja siihen ratkaisun. PIN-koodin kysely on SIM-kortilta poistettava. Esim. puhelimella.

Joku toinen tuottesta kirjoittanut valitti puheäänen olevan puuromaista? Hmm.. ehkä niin, mutta matalat äänet kuuluvat todella kaukaa. (militäärituote rajavalvontaan alunperin).

Paikannus ominaisuuksia en ole tarvinnut. Manuaali aivan täyttä hepreaa, mutta huvikäyttöön varsin mukava "äijälelu"...
- Otava, Finland - ()
3/5 aluksi en saanut toimimaan,dna,sonera liittymä ei toiminut.kun kokeilin saunalahti liittymää sen sain toimimaan.aina se ei avannu liittymää.itellä on saunalahti toisena liittymänä.muuten aika jees..
- Mynämäki, Finland - ()
2/5 En saanut paikannusominaisuutta toimimaan kunnolla. Ehkä vika oli prepaid -liittymässä. Tällaiselle tuotteelle olisi kyllä käyttöä, jos laatu olisi vähän parempi.
- Vantaa, Finland - ()
1/5 En saanut laitetta toimimaan dna-prepaid liittymällä. Aikani kokeilin useammalla eri liittymällä ja mikään ei toiminut. Kyllästyin ja laite on ollut pöytälaatikossa toimimattomana 4 vuotta.
- Palokka, Finland - ()
1/5 Tuotteella ei tee mitään, ensinmäisen lähetin takaisin terveisillä että kun lähettävät seuraavan niin tarkistavat että se toimii, eipäs sekään toiminut, ihan sama kenen korttia tarjos ei kytkeytynyt päälle(4kpl yritin) heitin tuotteen roskiin,wisky pollolla olis ollu enemmän käyttöä, sillä rahalla olis saannut, eikä olis mennyt hermot..... ;((
- Lohja, Finland - ()

Dispositivo de Escucha para Espionaje

★★★★★
★★★★★
17 Comentarios

General:

Al llamar podrás escuchar todo lo que digan a través del teléfono aunque no estés en el cuarto. Simplemente coloca una tarjeta SIM en el dispositivo y llama a cualquier teléfono, podrás escuchar todo lo que esté pasando cerca.

 

Especificaciones técnicas:

- Batería recargable
- Frecuencia de 850M/900M/1800M/1900M
- Cargue el dispositivo por por lo menos 4 horas antes de su uso
- Después de colocar la tarjeta SIM, el dispositivo se encenderá automáticamente, la luz roja se apagará después de 15 segundos y el dispositivo está listo para su uso.
- Tiempo en espera hasta 7 días

- Dimensiones: 41 x 30 x 12 mm.

 

El paquete incluye:

- 1x Dispositivo de escucha
- 1 x Cable USB
- 1 x Manual en Inglés
- Adaptador EU


Garantía:

6 meses