Cámara Bolígrafo | 720P HD Espía
¿Te gustaría ser como un espía profesional y tener evidencias de trabajos ilegales o negocios escondidos? Pues este bolígrafo es para ti.

5/5 Hyvä ja toimiva laite. Akun kestoaika on lähes tunti, joten sillä saa todella pitkän videon. Kuvan ja äänen laadut ovat laitteen kokoon nähden yllättävän hyvät. Käyttöohjeet ovat hieman ylimalkaiset, joten käyttö vaatii vähän harjoittelua.

Justus
- Siilinjärvi, Finland - ()
3/5 Yllätyin myönteisesti tämän kynäkameran laadusta. Videokuva on tarkkaa ja äänetkin taltioituvat selkeinä videoihin. Ottaa myös kohtuullisen laatuisia STILL-kuvia. Antaa hyvin vastinetta maksetulle rahalle. Akun kesto saisi tosin olla pidempi ja pieni miinus tulee siitäkin, että "kynä" on suhteellisen paksu (=ei näytä aivan tavalliselta kynältä). Linssin saa tarvittaessa näppärästi piiloon laitteeseen integroidulla "liu-utettavalla kameralinssin peitelevyllä". Kokonaisuutena - ei hassumpi.
- Hämeenlinna, Finland - ()
1/5 Tilasin, luin käyttöohjeet ja suomensin ne paperille. Testasin ohjeiden mukaan tuotetta, mutta ei toiminut. Valo kyllä syttyi kun painoin nappulaa, mutta ilmoitti että akku on lopussa tai että muisti on täynnä?! Vaikka juuri avasin sen laatikosta... Latasin sen täyteen, mutta kun irrotin sen latauksesta ja koitin laittaa päälle, ilmoitti että on tyhjä akku ja sammui...
- Äänekoski, Finland - ()
3/5 Ainakaan tämä minulle tullut kamera ei ole 720p, kuvan tarkkuus on

720x480 (Eli ei 1280×720), joten kuvan leveydestä tuo 720p on varmaankin keksitty?

Muuten toimi hyvin, muistaakseni toimi myös webbikamerana

Windows XP:ssä. Nyt kokeilin pikaisesti Ubuntussa, mutta ei näyttänyt

pelaavan.

Ei oikein vastannut odotuksia, kun olisin tarvinnut oikean 720p kameran.
- Oulu, Finland - ()
Ihan ok kamera, mikrofoni aika huono, hetken toimi ja sitten nappi jäi pohjaan kun piti ottaa valokuvaa
- Halikko, Finland - ()
2/5 Toimii jollakin tasolla, toki joutuu aina laittamaan muistikortin puhelimeen ja puhelimen koneeseen jotta saa katsottua kuvaamansa videotm jostain kumman syystä eri tunnista jos laittaa suoraan kynästä johdon koneeseen. Turhan hintava laatuun nähden.
- Somero, Finland - ()

Cámara Bolígrafo

720P HD Espía

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

¿Te gustaría ser como un espía profesional y tener evidencias de trabajos ilegales o negocios escondidos? Pues este bolígrafo es para ti, puedes grabar todo lo que pase alrededor tuyo con tan solo deslizar la cobertura, la cámara es tan miniatura que nunca se darán cuenta que están siendo monitoreados. Con una capacidad de Alta Resolución de 720p para videos y excelente calidad en audio e imagen. También puedes usar tu bolígrafo cámara como un pendrive ya que puedes introducir una tarjeta SD y tiene un puerto MiniUSB.

Especificaciones Técnicas:

Formato de vídeo: AVI
Video Code: M-JPEG
Resolución de vídeo: 1280 x 720p
Formato de imagen: JPG
Sirve para los siguientes sistemas operativos: Windows ME/2000/XP/2003/Vista/Mac OS / Linux
Voltaje: DC-5V
Conector USB: mini USB de 5 pines
Memoria: tarjeta Micro SD
Batería: batería de lion

 


Garantía:

3 meses

Productos similares

Products you might be interested in: