Reloj de Mesa Espía | Memoria 8GB
Coloca este reloj de mesa espía, nadie sabrá que están siendo grabados por ti.

5/5 Tilasin tuotteen vakoiluksi kotiin. Tää on helppo, kun ensin lataa tämän lukemalla käyttöohjeet vaikka ne on ensin englannin kielellä niin tarkkaan, ja sit opettelee ensin käytön ja sit asettelee sen käytettäväks johonkin.
Timo R. - Outokumpu, Finland - ()
4/5 Oikein näppärän kokoinen ja näköinen laite.
Jouni J. - Kerava, Finland - ()
3/5 Kellossa ei ollut mukana muistikorttia ollenkaan eikä myynti ilmoituksessa ollut mitään mainintaa siitä että se pitää ostaa erikseen. Myöskään normaalit muistikortit eivät sovi kelloon mikä on mielestäni huonopuoli.

kello on ainakin pysynyt toistaiseksi oikeassa ajassa ja on tyylikäs ulkonäöltään.
Tero M. - Joutsa, Finland - ()
3/5 Periaatteessa toimiva laite eikä ole hinnalla pilattu. Yleensä toimii moitteettomasti mutta joskus ei ollenkaan. Itse kello lakkasi kulkemasta vuoden käytön jälkeen. Seisova aika kiinnittää tarpeettomasti huomiota. Suosittelen varauksin.
Hannu T. - Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Kello ei pysy ajassa ainekaan näin alkuun katsotaan kunhan on latauksessa jonkun aikaa, käyttöohjeet hieman sekavat, suomeksi olisi huomattava parannus.
Kari P. - Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Olipa helppo ottaa käyttöön Kellokamera, osasin ilmeisesti Kiinaa, mullakin on tosiaan äänessä sitä surinaa???, olisi kiva saada tietää, paljonko kuvamateriaalia korttiin mahtuu, siis tunneissa. Voin suositella tätä lämpimästi kaikille.

Tomi Ihander

Laitan kuvaa tulemaan kun tulee sopivaa.
Lord - Vantaa, Finland - ()

Reloj de Mesa Espía

Memoria 8GB

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

General:
¿Quieres saber lo que pasa en tu cuarto cuando no estés en casa? Pues coloca este reloj de mesa espía, nadie sabrá que están siendo grabados por ti. Su apariencia es de un reloj común y corriente y puedes ponerlo en cualquier lugar de tu hogar u oficina para saber quién entra sin tu consentimiento, podrás tener evidencias y agarrarlo con las manos en la masa.
Especificaciones Técnicas:
  • Tamaño: 68 x 68 x 18 mm
  • Video: MPEG-4 AVI 640x480 30fps
  • Memoria incorporada de 8 GB
  • Funciona con batería
  • Tiempo de carga: n.3h
  • Tiempo de ejecución: n.2h

Garantía:

6 meses

19.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 27.95
Memoria
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares