Cámara Mirilla Timbre | Visión Nocturna 2.8"
Ya no tienes que estar tan cerca de tu puerta para mirar quien esta detrás de ella, con esta mirilla con cámara podrás hasta tomar una foto/video de la persona que este tocando el timbre.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Foto del producto de Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Foto del producto de Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Foto del producto de Aulis P.
  Aulis P. (2015-11-11)
 • Foto del producto de Tapani L.
  Tapani L. (2014-06-10)

5/5 Ainoo mihin tässä kyllästyin oli kun patterit loppu ,niin se takakansi sitä kun ei millään meinaa saada auki, noh tein ratkasun siihen jätin kannen pois ,kun ei tarvi sitä välttämättä nyt ei ole tuskaa pattereiden vaihto..

ihan kätevä laite.
Raili K. - Vesilahti, Finland - ()
4/5 Laite on toiminut erinomaisesti ja on vastannut odotuksia. Patterit kyllä on kulunut loppuun kertaalleen, kestivät n. 4kk.

Käyttöohjeissa myös hiukan toivomisen varaa, mutta aikansa näpyteltyä kyllä saa kaikki toiminnot sujumaan. Todella kätevää, kun oven takana kävijästä jää videon pätkä ja ajankohta, milloin oven takana käyty - varsinkin siis, kun ei olla oltu kotosalla.
Asko A. - Turku, Finland - ()
Toimii hyvin jos haluu tietää ketä käynyt oven takana helppo käyttää
Aulis P. - Turku, Finland - ()
Helppo asentaa vanha ovisilmä pois ja aluslevy sisäpuolelle kiinni 2ruuvilla oveen ovisilmä ulkopuolelta läpi 2 ruuvia kiinni,sisäosaan paristot paikalle 3kpl ovisilmän johto kiinni sisäosaan liuska johto,ylöspäin.Aseta aika päiväm,näkee selkeästi oven ulkopuolelle soittajan painamalla ala reunassa nappia keskellä Uteliaan värkki ihan ok
Aulis P. - Turku, Finland - ()
5/5 Hyvä vehje ja ajaa asiansa mutta patterit pitää välillä uusia (luonnollisesti)
Pasi A. - Lempäälä, Finland - ()
4/5 Asun omakotitalossa taajama alueella, tarkoituksena seurata sitä liikettä joka tapahtuu poissaollessani.Tuotteen asennus on helppoa, ei muutakuin porata reikä oveen, kytkeä lattapiuha ja asentaa paristot.Laitteessa on monipuoliset säädöt, eikä säätäminenkään ole vaikeaa jos osaa esim. puhelinta käyttää, ja kokemushan opettaa.Kuvanlaatu ei ihan ole sitä mitä olisin toivonut, mutta hinta/laatusuhde on silti viellä ok, videokuvaa en ole kokeillut sim-kortin pienuuden takia.Kantsii muistaa että taltioivasta valvonnasta pitää ilmoittaa tarralla joita voi ostaa lukkosepiltä.
Tapani L. - Kemi, Finland - ()

Cámara Mirilla Timbre

Visión Nocturna 2.8"

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Ya no tienes que estar tan cerca de tu puerta para mirar quien esta detrás de ella, con esta mirilla con cámara podrás hasta tomar una foto/video de la persona que este tocando el timbre. La pantalla se apagará después de 10 segundos una vez hayas presionado el botón en la cámara, y claro, si alguien toca el timbre la pantalla se iluminara y tomara una foto/video automáticamente dependiendo de como lo hayas programado. Puedes escoger entre 4 melodías incorporadas como timbre y graduar el volumen del sonido.

Especificaciones:

 • Material: ABS
 • Color: Café
 • Dimensiones (cm): 19 * 13 * 6.5
 • Peso (kg): 0.6

Garantía:

1 meses

87.95 LIBRES DE IMPUESTOS
or 6€ /month
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares