Mirilla Electrónica | Monitor 2.5"
Ya no tienes que estar tan cerca de tu puerta para mirar quien esta detrás de ella, con un monitor de 2.5" pulgadas, este dispositivo es fácil de instalar.

4/5 Muutimme taannoin vuokra- asuntoon, jossa ei ollut laisinkaan ovisilmää joten eipä muuta kuin sellaista hakemaan. Lapset sanoivat, että ovisilmän tulisi olla tarpeeksi alhaalla, että he voisivat vilkaista kuka oven takana lymyilee. Siinä vaiheessa tuli ahaa elämys, että miksei osteta samalla näytöllä varustettua ovisilmää. Siispä seuraavaksi nettiin.

Aikani haeskeltuani ja törmättyäni usein e-ville. com viittauksiin päätin ottaa härkää sarvista ja tilausta tekemään. Tuote saapuikin pikaisesti Suomen varastolta. Tällöin ei tullut ylimääräisiä tullauskuluja ja tositteiden lähettelyä Tullille.

Seuraavaksi porakone käteen ja reikää tekemään. Ovisilmän putken pituus oli todella reilu ja jouduinkin lyhentämään sitä. Kameran kytkentä näyttöön oli todella helppo, patterit sisään ja kliks asennus suoritettu.

Lapset innostuivat testailemaan miltä näyttää kun kelloa soittelee (siis kameran vieressä olevasta napista). Kuva on terävä ja värillinen kun valot ovat päällä. Pimeässä kuva on mustavalkoinen. Yllätyin itse kuvan laadusta.

Laitteessa on myös paikkka muistikortille, itse en moista kuitenkaan ole käyttänyt.

Kaiken kaikkiaan hyvä hinta-laatu suhde. Ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa tästä laitteesta.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Asiallinen vehje ja toimii hyvin. Asennettu asunnon oveen ja oli helppo asentaa. Hinta ja laatusuhteelta tuntuu hyvältä. Että suosittelen muillekin.Hyvä ostos.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin tämän itselleni kun meillä ei ovisilmää ennen ollut ja tämä tuntui hyvältä kun siinä on näyttö. Hyvin on toiminut, kuvan laatu on hyvä ja näyttö on sopivan kokoinen. Hinta oli aika korkea. Käytössä ollut n. vuoden. Kerran on paristo tarvinnut vaihtaa, joten ei vie paljoa virtaa. Suosittelen.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hyvä ja hintansa väärtti. Laitettiin kerrostalo huoneiston oveen. Näkeepi hyvin kuka on oven takana. Voi suositella. Asennuskin sujui helposti.
- Liminka, Finland - ()
5/5 Hyvä hinta/laatu suhde. On toiminut hyvin, vastasi täysin odotuksia. On laadukas ja hyvin kestänyt. Suosittelen kyllä tutuille ja tuntemattomille.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erinomainen kun ei esim näe oven lasin läpi niin tällä näkee, minulla on mennyt vasta 1 patteritkin, ja on ollut varmatoiminen aina kun olen käyttänyt tätä, asennus oli helppoa ainut miinus oli settä oven läpi tuleva ovisilmä oli lyhyt mutta ostin pidemmän ovisilmän ja sitten homma hoitui
- Ilmajoki, Finland - ()

Mirilla Electrónica

Monitor 2.5"

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Ya no tienes que estar tan cerca de tu puerta para mirar quien esta detrás de ella, con un monitor de 2.5" pulgadas, este dispositivo es fácil de instalar y opera con baterías AA que se pueden adquirir en cualquier tienda electrónica o abasto.

 

Especificaciones técnicas:

  • 2.5 "LCD
  • Trabaja con 2x baterías AA de 1.5V (no incluidas)
  • Dimensiones: 145 x 89 x 32 mm
  • Peso: 145g

 

El paquete incluye:

  • Mirilla electrónica
  • Accesorios de instalación
  • Manual (en Inglés)

Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: