Camson A6 paristokäyttöinen IP-kamera
  • Camson A6 paristokäyttöinen IP-kamera
  • Camson A6 paristokäyttöinen IP-kamera
  • Camson A6 paristokäyttöinen IP-kamera
  • Camson A6 paristokäyttöinen IP-kamera

5/5 Hyvä ja edullinen valvontakamera.helppo käyttää ja toimii hyvin.
- Hirvihaara, Finland - ()
5/5 Tämä oli hintaansa nähden hyvä tuote, ostaisin kyllä toisenkin kerran.

Tämä oli käytössä koiran vahtimisessa (pentu joka opetteli olemaan yksin), kännykällä sain videokuvan selkeänä ja pystyin juttelemaan koiralle jonkin verran.
- Tornio, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta kodin valvontaan. Aikaisemmin käytin kuvia lähettäviä riistakameroita, mutta ne olivat vain yksisuuntaisia. Nyt voin milloin tahansa katsoa mitä kodin ulkopuolella tapahtuu kännykällä. Minulla on 2 kpl kameroita talon ulkopuolella katoksen alla. Ovat olleet talvella ja kesällä. Laitteet ovat laadukkaan tuntuisia ja kuvan laatu on hyvä. Laitteet toimivat minulla ladattavilla sormiakuilla 2500 mAh. Akkujen kesto riippuu mm. siitä kuinka paljon käy katsomassa live -kuvaa. Omassa käytössäni reilun kuukauden. Havaitut liikkeet (videot) tallennetaan muistikortille, joita voi myöhemmin tarkastella. Tämä ei aina tahdo toimia. Havaitusta liikkeestä lähtee myös hälytys kännykkään. Akkukäyttöisyys on hyvä, kun laitteen sijainnin saa vapaammin valita, tosin laitteen pitää olla WLAN tukiaseman kantaman sisällä.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Ulkona nurkalla toiminut hyvin.Suosittelen.Toimii laturilla,paristot oli ensin käytössä,tyhjäksi muutamassa päivässä.Toimii hyvin talvellakin.
- Raisio, Finland - ()
4/5 Koti oven valvontaan.Toimii hyvin ja käyttö helppoa.Ainoa miinus patteri kesto.Hinta oli ok ottaen huomioon tulli maksut.Sadan euron laitteeksi kelpo peli.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Kamera on muuten hyvä, mutta paristot/ akkut eivät kestä kuin 2 viikkoa, vaikka sensoriasetukset, niin ettei kaikkea liikettä ota. Kamera käytössä saarimökin valvonnassa, mahdottomuus käydä talvella kahdenviikon välin vaihtamassa paristoja.
- Inkoo as, Finland - ()

Camson A6 paristokäyttöinen IP-kamera

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 12 months warranty
  • 30 day return policy

Garantía:

1 años

Productos similares

Products you might be interested in: