3D Finger Ratón de Ordenador
Este ratón de ordenador no es la común que puedes conseguir en cualquier mesa de trabajo, este ratón lo tienes que colocar en tu dedo para controlarlo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Arttu O.
  Arttu O. (2014-04-22)
 • Foto del producto de Arto S.
  Arto S. (2012-10-30)
 • Foto del producto de Arto S.
  Arto S. (2012-10-30)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Perusajatukseltaan hilpeän lennokas kehitelmä! Hiiri pysyy koko ajan kädessä eikä katseen tarvitse harhautua ruudulta hiirtä etsiessä, loistavaa.

Varjopuoliakin tietysti löytyy. Mitat ja ergonomia ovat vain yhdenlaiset ja käsiä on monenkokoisia. Tämän käyttäminen on hiukan kuin puikoilla syömään opettelu: sama tekniikka ei toimi kaikille.

Mielestäni kaikenkaikkiaan näppärä laite, vaatii kuitenkin reilusti opettelua käyttöönottovaiheessa. Tähän hintaan kannattaa kuitenkin kokeilla!
- Tuusula, Finland - ()
4/5 Retkikäytössä ja olohuoneessa läppäriä selailtaessa todella näppärä hiiri. Hämärässä käytettäessä toimii myös valona kun kirjoittaa näppiksellä, tosin joutuu käyttämään kaksisormi järjestelmää. Laatu hieman heikko ja toteutus vaillinainen. Käytettävyyttä voisi parantaa kosketuskulman muutoksella, jottei tarvitsisi etusormea aivan kohtisuorassa pintaan nähden pitää.
- Akaa, Finland - ()
3/5 Juuri testasin tämän, tilasin siskolle kun se tykkää läppärillä olla vaikka missä. Niin tällä ei tarvitse erillistä suojaa tai tasasta pintaa, voit vaan jalkaan, toiseen käteen tai mihin vaan osoitella, niin hiiri liikkuu. Ihan on kätevä epeli hinnakseen! Toimii!
- Iisalmi, Finland - ()
3/5 Ihan moitteetta toimii. Vaatisi varmaan todellisen tarpeen, että viitsisi harjoitella käyttöä/ käyttää niin paljon, että osaisi. Sinänsä ei mitään vikaa, mutta on vaan niin erilainen perinteisiin verrattuna.
- Kokkola, Finland - ()
3/5 Mycket rolig å liten data mus som man sätter på fingret och stoppar in i datan.

Musen installera sig själv med drivrutiner så de är bara att vänta i 2-3 minuter.

Mycket rolig grej men lite svårt att hantera man måste lära sig helt änkelt!

Musen funkar på alla möjliga underlag så de är hur smidigt som hälst att ta med sig den!
- Värnamo, Sweden - ()
4/5 ajatuksen näppärä ja suuremmalta osaltaan jopa toimivakin mutta pitemmän päälle käytettävyys työolosuhteissa ei ole ihan parhaimmasta päästä: välissä kun pitää mennä näppäimistölle niin johtohässäkkä on edessä. Ei muuten paha jollei tarvis kirjoittaa töitä tehdessä ;)
- Kemi, Finland - ()

3D Finger Ratón de Ordenador

★★★★★
★★★★★
23 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Este ratón de ordenador no es la común que puedes conseguir en cualquier mesa de trabajo, este ratón lo tienes que colocar en tu dedo para controlarlo. Puedes usar la rueda para mover la página de arriba o abajo, o darle clic a los botones entre ellas con tu dedo pulgar.Especificaciones técnicas:
 • 1200 ppp
 • Es alimentado por USB
 • Compatibilidad: Mac, Windosws 98/ME/2000/XP

Garantía:

6 meses

Productos similares

Products you might be interested in: