Mototech F-66 Ratón de Ordenador Alámbrico
Clásico y funcional ratón de ordenador, puedes usarlo ya sea con tu portátil u ordenador de escritorio.

5/5 kestänyt 3 vuotta ja toimii yhä pieni näppärä käytännölline ymsyms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Rauha, Finland - ()
5/5 Hiiri, joka käy sekä kannettavaan, että pöytäkoneeseen. Yksinkertainen ja toimiva tuote. Ei mitään ihmeellistä huomioitavaa. Sen kun vaan panee käyttöön ja antaa mennä.
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Tämän piti olla hyvä ja halpa, no se sitten oli semmoinen. Ei tässä mitään hienouksia ole mutta ei minussakaan ole. Jos tykkään läppäriä näpyttää sohvalla selällään niin kyllä tämä hiirulainen passaa Sulle kaveriksi siihen hommaan
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Minulla on pöytäkone. Siinä läppäristä laitettu langaton hiiri. Ei se pöydän läpi kunnolla toiminut. Vaikka pelailin ns. pokspoks-pelejä, oli hiirestä näemmä liian pitkä matka pöydän läpi usb-portissa olevaan "haistajaan" tai adapteriin tms. Tähän tarvitsin siis langallisen hiiren. Kiire siihen ei ollut, joten antaapi tulla Kiinasta. Halvalla sain hyvän :)
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin hiiren Windows 10 tablettia varten. Ajaa asiansa erinomaisesti nettisurffailussa. Pelihiirenä aika huono, koska melko epätarkka sensori ja napit ovat aika jäykät. Ainakin näin uutuuttaan. Mutta yleispätevä kakkoshiiri tietokoneeseen, ehdottomasti hintansa arvoinen!
- Pukkila, Finland - ()
4/5 Toimiva langallinen perushiiri USB-liittymään, plug&play eli ei tartte etsiä ajureita. Vähän isokokoinen on minun käteen kun entinen oli pienempi, tämähän on makuasia sanoi koira kun....
- Pieksämäki, Finland - ()

Mototech F-66 Ratón de Ordenador Alámbrico

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Clásico y funcional ratón de ordenador, puedes usarlo ya sea con tu portátil u ordenador de escritorio.

Especificaciones:

  • Tipo Interfaz: USB
  • Resolución Óptica: 800DPI

Garantía:

6 meses