Muelle Disco Duro | Todo en 1 HDD Docking
¿Necesita más espacio en el disco duro de su ordenador?Este disco duro de la estación de acoplamiento es la respuesta a su problema. Conecte el 2,5 "/ 3,5" IDE o SATA y comenzar a usar el USB 3.0 -...

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Patrick W.
  Patrick W. (2017-04-24)
 • Foto del producto de Patrick W.
  Patrick W. (2017-04-24)
 • Foto del producto de Patrick W.
  Patrick W. (2017-04-24)
 • Foto del producto de Antti L.
  Antti L. (2016-12-07)
 • Foto del producto de Ville K.
  Ville K. (2015-10-07)
 • Foto del producto de Ville K.
  Ville K. (2015-10-07)
 • Foto del producto de Teuvo N.
  Teuvo N. (2014-12-07)
 • Foto del producto de Teuvo N.
  Teuvo N. (2014-12-07)
 • Foto del producto de Ismo K.
  Ismo K. (2014-10-18)
 • Foto del producto de Antti L.
  Antti L. (2014-05-29)
 • Foto del producto de Jani L.
  Jani L. (2014-01-01)

5/5 Hinta-laatusuhteeltaan hyvä ostos, täyttää odotukset.Nyt saa kätevästi siirrettyä vanhoista kovalevyistä tallenteet talteen sen suuremmitta vaivoitta.
- Kotalahti, Finland - ()
5/5 Erittäin näppärä telakka hintaisekseen. :) Vähän muovisen tuntuinen, mutta ei ole tarkoitettukaan koripalloksi vaan pöydällä tai lattialla pysymään, esim. verkkolevyksi tms. Myös sopiva määrä kaikenlaisia ja kokoisia SD, USB jne -paikkoja myös, valokuvaajana pidän siitä että voi tökätä SD-kortin/-kortit suoraan tuohon eikä etsiä 'missä kyljessä läppäriä se slotti nyt olikaan'. (itse vedän mm. varmuuskopiot parille ylim. 500gb levylle juuri tällä) :) Suosittelen.

(samankokoiset 1-paikkaiset telakat ovat n.50-70e)
- Turku, Finland - ()
4/5 Vanhaan PC:n liittämisessä oli jonkin verran puuhaa. Ilmeisesti ajuriongelma. Miksi pitää arvostelussa jaaritella? Miksi pitää arvostelussa jaaritella?
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Vanhoilta kiintolevyiltä saa tiedot kätevästi talteen tällä laitteella. Hyvä ja oikeastaan ainoa apu, kun bios ei löydä ja suostu alustamaan uutta kiintolevyä. Kätevä koko, toimii usb-liitännällä ulkoisena muistina, jos haluaa hyödyntää esim. kuvien taltioinnissa vanhoja kiintolevyjä. P-ata ja S-ata levyt sopivat. Laitteella voi tarkistaa onko kiintolevyrikko todellinen, jos kone ei käynnisty.
- Pyhtää, Finland - ()
5/5 Käytin kyseistä telakkaa tiedostojen palauttamiseen hajonneelta kiintolevyltäni. Windows 10 tunnisti telakan automaattisesti ilman mitään asentamisia joten ohjeet ja asennus levy olivat turhakkeita. Se näyttää aluksi vähän lelulta mutta kun sitä alkaa käyttää se olettamus häviää suht nopeasti, ainoa asia mikä häiritsee toi ledi valo...
- Haapaniemi, Finland - ()
5/5 Olen nyt käyttänyt tätä tuotetta usean kuukauden ajan ja se on pelastanut monet kerrat kun on pitänyt saada vanhalta kovolta tavaraa ulos. Toimii niin kuin luvataan.
- Jyväskylä, Finland - ()

Muelle Disco Duro

Todo en 1 HDD Docking

★★★★★
★★★★★
53 Comentarios

General:

¿Necesita más espacio en el disco duro de su ordenador? Este disco duro de la estación de acoplamiento es la respuesta a su problema. Conecte el 2,5 "/ 3,5" IDE o SATA y empezar a usarlo con puerto USB 2.0. También tiene un lector de tarjetas que soporta tanto la SC / CF / XD al igual que muchos otras tarjetas de memoria.

 

Especificaciones técnicas:

- Lector de tarjetas de memoria: 1 CF 2 SD 3 XD 4 MS (Mini SD, SD T-flash/micro adaptador de comprar por separado)
- Compatibilidad Apto para todos los de 2,5 "/ 3,5" SATA y 2,5 "/ 3,5" discos duros IDE
- One Touch Backup (USB sólo)
- Funciona con perjaatteella plug-and-play
- LED indicador de alimentación
- Compatible con hasta 64 tipos diferentes de tarjetas de memoria
- Puerto CF: CF 1 / CF 2/Extreme CF / CF extrema / Ultra CF / HS CF / MD
- MS Gateway:MS / MS DUO / MS PRO / MS PRO DUO / MS MagicGate / MS MagicGate PRO / MS MagicGate DUO / MS MagicGate PRO DUO / Extreme MS PRO / Extreme MS PRO / MS PRO ultra / HS MS PRO MagicGate / HS MS MagicGate PRO DUO / MS ROM Seleccionar / MS.
- Puerto SD: SD / mini SD / Extreme SD / Extreme SD / Extreme SD / Ultra SD / MMC 1 / MMC 2 / MMC 4.0 / RS MMC / HS RS MMC / Micro SD (T-Flash)
- X-Port X-Memory
- SF Gate: Memoria TF
- Dimensiones: 179 x 111 x 92 mm
- Peso neto: 122 g
- Peso bruto: 666 g


Garantía:

6 meses

29.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 34.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares